x

otkrila

EVO ZAŠTO ĆE FINALE ZADRUGE 6 BITI DRUGAČIJE: Dušica Jakovljević otkrila sve, zadrugare čeka iznenađenje za kraj!

Voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević sumirala je utiske pred samo finale i iskreno govorila o ukućanima, međuljudskim odnosima, a najveći utisak na nju ostavili su definitivno ljubavni parovi i njihove priče.

- Svake godine kažem da su učesnici drugačiji, kao i same priče koje se među njima odvijaju. Ovo je najneizvjesnija sezona do sada. Prethodnih godina su svi očekivali pobjednika, odnosno naziralo se ko to može da bude, a sada je situacija drugačija. Kako učesnici ispadaju, na pitanje o pobjedniku, svi daju različite odgovore. Kako se krug zadrugara bude sužavao, sve će biti neizvjesnije. Samo finala će biti spektakularno, ali sve je na učesnicima - rekla je Dušica.


- Car i Aleks su prošli sve i svašta, mijenjali partnere, a na kraju su shvatili da je najljepše na jednom ramenu. Odnos Ane i Zvezdana je pokazatelj da se od uspomena ne živi, već je potrebno neki odnos zalivati i aktivno raditi na njemu - objasnila je voditeljka, pa priznala da su ove priče na nju ostavile najveći utisak.


- Vrlo su nervozni zadrugari. Kada su mirni, onda se to tumači kao zatišje pred buru. Sada su svjesni da će se uskoro suočiti s mišljenjem naroda i najbližih. Parovi razmišljaju da li će njihova ljubav opstati, a pojedinci trče na ''zadnji voz'' kako bi ušli u vezu, jer su ima se emocije, kako oni kažu, rodile pred sam kraj - rekla je Dušica za kraj u Vikend specijal premijeru.

.

..

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.