x

Evo zašto joj zavidi cijela estrada: Jana ima dvorac! Vrijedi desetine miliona, takav luksuz ima još Dragana Mirković!

Dragana Mirković nije jedina pjevačica sa estrade koja ima dvorac. I njena koleginica Jana Todorović takođe ima zamak, i to u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Njemačkoj. 

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, velelepno zdanje prije pet godina kupio je pjevačicin svekar Sveta Todorović i ono se prostire na imanju od čak 16 hektara. Pored dvorca tu je i jezero, pomoćna kuća, veliki park, poseban dio za životinje. Dvorac se zove Kago Todorović i urađen je u baroknom stilu s notom renesanse, kao i nekoliko kula koje mu daju posebnu draž.


Jana nikada javno nije isticala koliko je porodica njenog supruga imućna, a kamoli da ima ovako vrijednu nekretninu. U dvorcu je čak i snimila spot za baladu " Ja sam tvoja", ali  nije pričala da je u pitanju njena građevina. Ako je suditi po videu, jasno je i to da je dvorac smješten u mirnom dijelu predgrađa Nirnberga, kao i to da okolina oduševljava pejzažom i kulturno-historijskim bogatstvom.

Vrijednost ovog dvorca procjenjuje se na nekoliko desetina miliona.


Ovim povodom pozvali smo pjevačicu, koja se iznenadila našim saznanjem.

- Nikada to ne bih isticala, ali kad ste već saznali, jeste, to je dvorac mog svekra Svete, kog izuzetno cijenim i poštujem. Mi smo velika porodica i on je jedan uspješan i cijenjen čovjek. Oduvijek sam živjela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dijete - rekla je pjevačica.

Ona je fotografije ispred dvorca samo jednom objavila na Instagramu, i to prije tri godine. Tada se i slikala sa svojim svekrom. Inače, Steva Todorović godinama živi i radi u Njemačkoj. On je krenuo u biznis s kamionima, a posljednjih nekoliko godina isključivo se bavi nekretninama.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.