x

Fabrika ljepote: Od ekskluzivnog salona do spa centra, posebni paketi za parove! (GALERIJA)

Ekskluzivni salon za uljepšavanje "Fabrika ljepote" godinama uspješno posluje i uvodi novitete. Dobro poznata adresa u sarajevskom naselju Dobrinja 1 je svima znana kao mjesto gdje ćete doživjeti regeneraciju tijela i duha, a tu priča nije gotova. "Fabrika ljepote" je proširila svoju ponudu, tako da od sada možete uživati u čarobnoj atmosferi spa centra, koji vam pruža intimu, a kako su za parove obezbijeđeni posebni paketi, onda je jasno da ćete u ekskluzivnom salonu od sada doživjeti neke od najromantičnijih trenutaka.

Fabrika Ljepote

Dobrinja 1., Dabrobosanska ulica

065/066-067

"Fabrika ljepote" je i do sada pružala cjelokupan tretman za uljepšavanje izvana, ali i samu relaksaciju tijela, ali uvođenjem spa centra sve je dovedeno na viši nivo. Pravi mali spa centar je posebno idealno mjesto za sve parove, pa ukoliko odlučite svog partnera/partnerku iznenaditi za godišnjicu ili bilo kojim drugim povodom, "Fabrika ljepote" je pravi izbor za vas, naročito, jer vas u tom slučaju očekuju posebni paketi. Naime, dojučerašnji salom samo za žene, od sada je tu za sve, pa parove očekuju posebni paketi sa jacuzzijem, masažama, tretmanima tijela, lica, sa šampanjcem, detox napitcima, korpama sa voćem, bombonjerama i slično.


Kada su izuzetci u pitanju, tu su i posebni paketi za mame i njihove princeze - sa tretmanima za mamu (masaže, pedikir, kupke, itd...),te tretmani za princeze (mini manikir, mini pedikir, šminkanje, frizure, itd...).


Svakako, u okviru "Fabrike ljepote" je i studio za sunčanje sa nekoliko solarijuma za žene i muškarce. Svi oni koji žele izgledati lijepo i osunčano, ojačati svoje fizičko zdravlje vitaminom D mogu biti sigurni kako ih u "Fabrici ljepote" očekuje najkvalitetnije, sve sa mašinom renomiranog proizvođača Megasun.


Tu je i maderoterapija, ili masaža oklagijom, koja je postala apsolutni trend, a što ne čudi budući da su rezultati u rješavanju celulita nevjerovatni. Za bolji učinak tu je "specijalna oklagija", nazvana "skockica", koja je osmišljena od strane dugogodišnje stručnjakinje na tom polju Snežane Rulić Sneki, koju nazivaju i "Sneki, ubica celulita". U Sarajevu postoje samo četiri osobe koje znaju s njom rukovati: Aida Kolovrat, Anita Bačić i Ermina Omerbegović. te Neira Popović čijim ćete djelovanjem u "Fabrici ljepote" biti više nego zadovoljni. 


Pored toga što "Fabrika ljepote" pretenduje da postane pravi mali raj za parove, ne zaboravite da tamo pored čarobnog spa centra, možete pronaći sve usluge potrebne za uljepšavanje i relaksaciju tijela i duha. Ekskluzivni salon je jedinstven samim time što za besprijekoran izgled ne morate "jurcati" na nekoliko mjesta, a plus više u cijeloj priči od sada jeste što će u svemu tome moći uživati i vaši partneri.


"Fabriku ljepote" posjetite i putem društvenih mreža Facebook i Instagram: 

https://www.facebook.com/fabrikaljepotespa/

https://www.instagram.com/fabrikaljepotespa/

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Edin Bičo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.