x

Fajt žestokih momaka uživo u rijalitiju: Kristijan iz Zabele zakazao fajt protiv Bize! Evo koliko novca mu je uplatio!

Ivan Mitrović Biza, poznat i kao don iz Kruševca, odnedavno tvrdi da će dobiti priliku da ukrsti pesnice sa Kristijanom Golubovićem.

Biza već godinama pokušava da organizuje meč protiv Golubovića, a ovoga puta je Kristijan zvao Mitrovića i potvrdio mu da je spreman za borbu.

- Kristijan me je pozvao prije nekoliko dana, rekao je da prihvata borbu sa mnom. U zavisnosti od toga ko mu ponudi više para, meč će se održati u "Zadruzi" ili u "Parovima 8" - rekao nam je popularni Biza.

Prema njegovim riječima, krajnji rok Golubovićevog izlaska iz zatvora je 16. mart ove godine. Golubović planira da neko vrijeme provede sa porodicom, a da zatim uđe u ring sa Mitrovićem.


Biza je podsjećao da je Milomir Marić već razgovarao o tome sa Golubovićem.

U razgovoru koji je Biza objavio na kanalu možete čuti da bi Kristijan volio da se meč odigra u "Zadruzi", i to tako da ring bude smješten na jezeru koje se nalazi u okviru tog rijalitija. Takođe, Golubović bi volio da se meč prenosi uživo.

Don iz Kruševca se oglasio i danas putem društvenih mreža.

"Veliki ljudi, još veći prijatelji! Uvijek u dobru i zlu, a uskoro u "Zadruzi 3"", istakao je Ivan uz sliku uplatnice na kojoj se vidi da je Goluboviću, koji uskoro izlazi iz zatvora poslao novac.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.