x

Fanovi Ane Nikolić užasnuti: Sad si pretjerala, imaš anoreksiju! Šok slike!

Ana Nikolić mjesecima je tema zbog kilaže koju je uspješno izgubila nakon porođaja, ali je sada, naročito po mišljenju svojih fanova sa Instagrama, izgubila kontrolu.

Pjevačica je objavila fotografije na svom proflu, ali ono što je njenim pratiocima najprije upalo u oči jesu njene previše tanke noge.

- E ovako Ana nisi lijepa. Kao anoreksiju da imaš, a kako si bila lijepa ranije, pa i kad si bila ono malo punija poslije porođaja. Sad si katastrofa - jedan je sud Anine obožavateljke.


Podsjetimo, Nikolićeva je dve godine kuburila sa prekomjernom težinom, te je uspjela da smakne čak 50 kilograma. Mediji su prenosili da se pjevačica na kraju podvrgla hirurškom smanjenju želuca, što izgleda daje i pretjerane rezultate. Pojedinci koji je pomno prate od početka karijere, sada su užasnuti njenim novim izgledom, pa čak tvrde da ona više ne može da zaustavi mršavljenje. Tako su Nikolićevu putem ove društvene mreže savjetovali da pod hitno nešto preduzme. Praveći paralelu između Ane s viškom kilograma i ove sad previše mršave Ane, smatraju da je čak i bucmastija bila ljepša, te da je izgledala zdravije.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.