x

izlanuo se

Fanovima neće biti dobro: Marko Miljković otkrio da li će sa Lunom opet ući u rijaliti!

Današnji gost Pulsa Srbije na Kurir televiziji bio Marko Miljković, novopečeni tata koji je otkrio kako se snalazi u novoj životnoj ulozi.

- Predivno mi je, svima bih poželio da se ostvare kao roditelji jer je nevjerovatan osjećaj. Moram da priznam da noću uglavnom ustaje Luna da pomaže oko bebe, čim se malo zakašlje beba nas dvoje odmah skačemo na noge. Nemamo puno problema zbog korone, ni Luna ne dozvoljava da neko pretjerano blizu prilazi bebi. Fanovi nam ne prilaze puno, mada se ni mi nismo puno šetali zbog velikih vrućina. Bilo je slučajeva dok se Luna nije porodila da fanovi dođu do naše zgrade, ali sada ne. Ja nisam mogao da dočekam da postanem tata, taj osjećaj ne može da se opiše, tu emociju, ja se topim kad god da pogledam Miu. Hvala Bogu što mi je podario kćerkicu. Ne znam kakav ću biti kad ona poraste, biću sigurno malo strožiji. Sve radim oko nje, mijenjam pelene, uspavljujem, igramo se, skroz sam ušao u štos - rekao je Marko.


Kao gost iznenađenja, u Puls Srbije uključio je Lunin brat Adam Đogani.

- Marko je pravi prijatelj, čovjek od riječi. Radimo zajedno i dopunjujemo se kao pravi tim. Mislim da je roditeljstvo dosta promijenilo Lunu i Marka, kod Marka vidim mnogo jake emocije. Sad im je centar svijeta kćerkica Mia, a ona je mnogo dobra - rekao je Adam.


Mnoge je zanimalo koji su to planovi za budućnost mladog bračnog para Miljković-Đogani.

- Luna itekako razmišlja o tom pravcu, planira u narednom periodu jednu pjesmu da snimi. Uskoro će snimiti i vratiti se kao pjevačica. Nama ne pada na pamet da se vraćamo u rijaliti i planiramo dosta da se bavimo jutjub rijalitijem. Naš nov projekat je neki vid rijalitija - rekao je Marko i sigurno time oduševio svoje fanove.


Mnogo se spekulisalo u kakvom je odnosu Marko Miljković sa taštom Anabelom i tastom Gagijem.

- Sa Gagijem sam u super odnosima, imam čvrst i kvalitetan odnos. Ideja je da i sa Anabelom nekada u budućnosti imamo dobar odnos, trenutno nismo u korektnim odnosima ali poštujemo Lunu i bebu. Beba mora da vidi svoju baku i baka mora da vidi svoju unuku. Anabela je dolazila kod nas nekoliko puta tako da apsolutno moramo da progutamo loše stvari. Nismo u dobrim odnosima, ali se nadam da će se to u budućnosti popraviti - rekao je Marko za kraj intervjua.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.