x

Fatalna voditeljka sa Hepija! Prijin bivši se ženi! Pašće vam vilica kada vidite ko će mu biti supruga! (FOTO)

Folk pjevač Ljuba Perućica otkrio je da će na ludi kamen stati 10. oktobra i izgovoriti sudbonosno "da" svojoj vjerenici Katarini Kolozeus.

- Ženim se 10. oktobra. Približilo se, imamo još svega dvije nedjelje. Pripeme traju uveliko i sada smo svi fokusirani samo na to - otkriva Perućica za Pink.

Pjevač je otkrio i to da je odijelo već uzeo i priznao da mu je u odabiru pomogla Katarina, kao i on njoj za njenu vjenčanicu, te istakao da se oni ne pridržavaju onih običaja da mladoženja ne smije vidjeti mladu u vjenčanici prije samog vjenčanja.


- Odijelo sam već kupio i moram da priznam da mi se poslije jedno dvadeset pet, trideset odijela koja sam probao, konačno sam našao ono koje je mi je leglo i bilo mi je taman. Mojoj Kaći se svidjelo, ali moram da kažem da mi je pomogla u odabiru, jer ne bi mi dala nikada da ja kupim sam. Ali, ja sam isto učestvovao u kupovini nje vjenčanice, ako je ona mogla da ide sa mnom, onda idem i ja sa njom. Ona meni kaže "Pa to nije isto", e ne može tako i lijepo smo se dogovorili, tako da smo i jedno drugom pomogli. Mi smo to "Da" rekli odavno, što se nas tiče, a sada će biti ono pred svima i da to aminujemo jednim lijepim potpisom. A ono što je naša želja je da naš brak krunišemo jednom lijepom djevojčicom - završava ushićeno Ljuba.


Podsjetimo se, Ljuba je svoju vjerenicu Katarinu prošle godine zaprosio na njen rođendan u krugu svojih najbližih. Proslava rođendana organizovana je u jednom restoranu, a za iznenađenje je znalo nekoliko ljudi, dok Katarina nije ni sumnjala šta joj se sprema. Perućica je naručio balone, među kojima je bio jedan u obliku vjereničkog prstena, i zaprosio je voditeljku pred članovima njene najuže porodice.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.