x

Fatmir Sulejmani kumovao reotvorenju kluba Holiday u Tarčinu! (GALERIJA)

Na oduševljenje mnogih, klub Holiday u Tarčinu je doživio svoje reotvorenje! U novom stilu i sa dosta iznenađenja slavilo se uz mladog i talentovanog Fatmira Sulejmanija, koji je svojim izborom pjesama i prije svega nevjerovatnim vokalom priredio pravi lom. 

Club Holiday

Mrdžana Đoke 23 71244

062 070 242

Tarčin i klub Holiday će ubuduće bez imalo sumnje biti centralno mjesto za izlazak. Ukoliko je suditi samom reotvorenju koje se desilo u nedjelju, 18. novembra onda nema dileme kako nas i tokom predstojećih niskih temperatura očekuju "vrele noći". 


Žurke koje klub Holiday organizuje poprimaju potpuno novi vid, a atmosfera koja vlada je više nego uzavrela. Tako je bilo i uz Fatmira Sulejmanija koji se potrudio da svi gosti zaigraju i zapjevaju, te osjete dašak pravog derneka. 


Uz Fatmira se veselilo do kasno u noć. Dobre pjesme i pozitivne energije je bilo na sve strane. Krcat klub Holiday je bio prezadovoljan cjelokupnim događajem. 


Oduševljeni gosti su najavili svoj povratak u klub Holiday, a mi vam već sada možemo garantovati da vas tamo u narednom periodu očekuje uzbudljiv period uz dosta dobrih zabava i poznatih gostiju. 


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.