x

javio se

Filip Car nakon raskida sa Aleks: Na dan rođendana mi je saopštila da odlazi!

Filip Car i Aleksandra Nikolić stavili su tačku na svoju vezu, a šuška se da je glavni razlog raskida njegovo nevjerstvo.

On je navodno svoju bivšu devojku Aleksandru Nikolić poslao ranije kući sa rođendanske žurke, a on je nastavio da se druži sa plavušom nepoznatoj javnosti. Nakon toga su na ovom Instagram profilu osvanule fotografije na kojima se nazire da se Filip Car navodno ljubi sa tom djevojkom, a sve je isplivalo javno na društvenim mrežama.


Nakon toga nagađanja, Car se oglasio za domaće medije i ispričao svoju stranu priče.

- Ljudi imaju takve teorije da je to strašno! Na mom rođendanu su bili moja porodica i jako uzak krug mojih prijatelja i prijateljica. Djevojka sa kojom sam na slici je djevojka mog prijatelja koji nas slikao! A cura s kojom su napisali da sam se ljubio na zatamnjenom famoznom snimku je moja školska prijateljica, cura koja ima muža i dijete… - rekao je Car i dodao:


- Vidim naslove "Filip poslao Aleks kući da bi ju je varao". Ne radi se o prevari, dva dana prije rođendana je ona donijela odluku o odlasku, a na dan rođendana mi saopštila. Raskid se desio radi skroz desete stvari ali shvatam da se ovo koristi i neka - zaključio je.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.