x

ova pjevačica pala na šarm cara

Filip Car smuvao srpsku pjevačicu: Ona je izazvala neviđenu buru na estradi, a Car se preznojavao od straha zbog Dalile!

Nakon što se vratio u Beograd iz Crikvenice, Filip Car stalno obilazi noćne klubove, a mnogi tvrde da u alkoholu liječi tugu za Dalilom. Međutim, on je nedavno viđen u društvu pjevačice Dušice Grabović, a kako tvrde izvori, njih dvoje su bili baš bliski.

Kako prenosi Star, dok je Filip uživao sa Dušicom, Dalila nije sjedila skrštenih ruku, već se potrudila da mu pokvari veče!

- Filip je došao u jedan beogradski restoran s nekom muškom ekipom, a nakon pola sata pojavila se i Dušica sa jednim drugom. Sjedili su preko puta jedno drugog, ali Car nije skidao pogled sa nje. Nazdravljali su, smijali se, a onda u jednom momentu Filip je prešao kod Dušice i sjeo pored nje. Primijetio sam da je, dok joj je nešto šaputao, spustio ruku na koljeno. Da li ih je malo više alkohol uhvatio ne znam, ali su bili sve prisniji i to su svi prisutni primijetili.


- Očito da je Filip bio baš duhovit jer se Dušica samo smijala i to glasno, a on se trudio i da bude džentlmen pa je vodio računa ima li piće, palio joj cigaretu, ma niko ne bi rekao da je to onaj dečko iz Zadruge što se tukao sa djevojkama - priča izvor.


- On je čak Dušicu pozvao da dođe kod njega u Crikvenicu na ljetovanje. Nakon tri sata provedenih u tom restoranu, pojavile su se Daliline dvije drugarice. Izgledalo je kao da tu nisu slučajno, a Car kada ih je vidio nije mu bilo baš svejedno, možda je mislio da će se pojaviti i Dalila. Odmah je ustao od Dušice i sjeo preko puta nje, počeo je da se znoji, ma totalno se pogubio i promijenio ponašanje. Pitali su ga za stolom šta se dešava, čak je i Dušica insistirala da joj kaže šta mu se dogodilo i da li je dobro, a on joj je rekao da bi bilo najbolje da krenu. To su nakon desetak minuta i učinili, napustili su restoran, a on je sjeo kod Dušice u kola. Gdje su posle završili nemam pojma, možda i kod nje u stanu - rekao je izvor.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.