x

Filip izdržavao Mininu mamu u zamjenu za se.s: Zadrugarka ne naslućuje šta majka krije od nje!

Učesnice druge sezone rijalitija "Zadruga" Ana Korać i Mina Vrbaški su već nekoliko nedjelja u žiži javnosti zbog toga što su se pojavili dokazi da su se bavile pros..tucijom, pa novi detalji ne prestaju da isplivavaju u javnost.

Međutim, ono što Mina ne zna jeste činjenica da njena majka Ivana Vrbaški od nje krije da je i ona bila intimna sa bivšim dečkom Ane Korać Filipom Mijatovim, koji je u javnosti poznat po tome što je zadrugarki plaćao operacije, o čemu je već govorio prilikom svog gostovanja u jednoj emisiji. Mijatov je sa Ivanom imao dogovor da ostanu u k.es-šemi, a da joj on sve vrijeme uplaćuje novac na bankovni račun.

- Mina je sa svojom majkom uvijek imala otvoren odnos i uvijek su o svemu razgovarale. Ipak, Mina je nakon preseljenja u Beograd radila sve i svašta kako bi došla do novca. Krenula je od poslova koji su vezani za rad u noćnim klubovima, pa je kao hostesa imala dobru zaradu. Dok je radila na splavovima, bila je u kontaktu sa muškarcima koji su izlazili na ovakva mjesta, pa je uvijek nastojala da stvara kontakte. Tako je uvijek posle završenog posla ostajala u separeu imućnih momaka, a sa nekima od njih je kasnije imala i veze i nastavila viđanja - otkriva naš sagovornik na početku.


Kako dalje saznajemo, Minina majka Ivana se slučajno srela sa Mijatovim nakon što se Mina preselila iz Inđije u Beograd, pa su tada započeli vezu.

- Minina majka i Filip su počeli da se viđaju nakon što se zadrugarka preselila u Beograd. Njemu je Ivana bila vrlo simpatična, pa su započeli vezu, koju su krili od Mine. Mijatov se sa Ivanom viđao većinom u Inđiji, a često su kolima putovali do Novog Sada, gdje ju je on vodio po restoranima. On joj je predložio da nastave da se viđaju neko vrijeme i da će joj nekoliko puta mjesečno slati novac. Filip je plaćao ručkove i sve izlaske, pa joj je non-stop govorio kako mu je lijepo što pored Ivane može maksimalno da se opusti i da mu prija njena energija. Kad su se prvi put našli u jednoj kafani, Ivana mu je ispričala da je u teškoj finansijskoj situaciji i da je to jedan od razloga što je Mina sama otišla u Beograd kako bi krenula da zarađuje za sebe. Njihova afera trajala je nešto manje od godinu dana, a Filip je kasnije pokušao da sakrije da se sastajao sa majkom zadrugarke - priča naš sagovornik.


Naša saznanja da je Minina majka bila u k.es-šemi sa Filipom potvrdila je i Tara Simov, koja poznaje Minu još od vremena kada je radila na jednom od splavova, piše S. telegraf.

- Čula sam da su se j..ali u kolima na parkingu jer oboje vole egzibicije. On je Ivani svašta plaćao, pa ju je svuda vodio. Htio je čak da je vodi na ljetovanje o svom trošku. Vidim da Mina nema predstavu o tome šta joj je njena majka radila iza leđa, ali vjerovatno će u nekom trenutku da sazna za sve. Putovali su u Novi Sad jer u Beograd nikako nisu smjeli da ih neko ne bi vidio zajedno - rekla je Tara za Srpski telegraf.

Pozvali smo Ivanu Vrbaški kako bismo je pitali za komentar, međutim, ona nije željela da komentariše da je nekada bila bliska sa Filipom. Ono što je ranije izjavljivala o Mijatovu jeste da je pravi kavaljer i duša od čovjeka.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.


.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.