x

Filip Mijatov se oglasio prvi put poslije bježanja iz rijalitija? Zahtijeva se isplata kazne od 50.000 €!

Samo četiri dana pošto je "Zadruga 3" startovala, Filip Mijatov napustio je Šimanovce. Putem društvene mreže Instagram, po prvi put se oglasio i napomenuo da nije mogao da izdrži protisak ostalih zadrugara, te da se zato dogodilo šta se dogodilo.

"Pobjegao iz zatvora jesam, ali iz 'Zadruge' nisam. Produkcija je toliko fer da nema dalje. Jednostavno nisam mogao da izdržim pritisak od ostalih ukućana. Svi, ali svi, osim Mime su bili protiv mene", istakao je on.

Inače, kad je zadrugarima stiglo pismo nakon "Pretresa" i te kako su se iznenadili, jer uprkos tome što se nije baš sjajno snašao na samom početku, niko nije očekivao da će napustiti život pred kamerama tako brzo i dramatično.


"Zadrugari, s obzirom na to da je Filip Mijatov pobjegao iz 'Zadruge', zvanično vas obavještavamo da će produkcija u skladu sa tim podnijeti tužbu i zahtijevati isplatu kazne u iznosu od 50.000 eura. Veliki šef", pisalo je u pismu.

Ana Korać, s kojom je u konfliktu otkako se u javnosti pojavi kao jedan od njenih navodnih bivših momaka, nije propustila njegovo "pucanje".

"Ana Korać je uvijek govorila istinu, to da se zna", istakla je ona. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.