x

Filip: Mina se je*e za sladoled!

Filip Mijatov ne prestaje da šokira javnost, a za Srpski telegraf je otkrio početnu tarifu učesnice rijalitija "Zadruga 2" Mine Vrbaški, pa je odmah uporedio i sa Anom Korać, za koju tvrdi da je mnogo skuplji komad od Mine.

Anin bivši partner koji će uskoro ući u Imaginarijum kaže da je Vrbaški, koja je i sama priznala da je bila pros..tutka, naplaćivala svoje usluge 70 eura, a sa fudbalerima je spavala besplatno. Za to vrijeme živjela je sa Koraćkom u stanu.

- Mina je počela da radi preko oglasa i u početku je živjela sa tri ili četiri djevojke u stanu. Kasnije je počela da naplaćuje 70 eura za pola sata, s tim što je polovinu davala m.krou. Zarađeni novac je uglavnom trošila na garderobu, nije namazana, pa nije uzimala više novca. Ona se na početku bukvalno j..ala za sladoled, Koraćka je, bre, za nju skupa riba, ona puca na visoko. Mijatov je objasnio i da je elitna pros..tucija ozbiljan kriminal o kom se uglavnom ne priča javno i da u Srbiji neke djevojke rade same, preko prijatelja, a neke posredstvom m.kroa.


- Dan u Beogradu sa djevojkom je 1.000 eura, sat se kreće od 150 do 500 eura. Izvan Srbije pros..tutke ne idu ako su plaćene ispod 2.000 eura, dok u Monte Karlo putuju za honorar od 10.000 eura, priča Filip i nastavlja dalje da razotkriva elitnu pros..tuciju.


- Da bi koristio njihove usluge, moraš da znaš nekoga iz tih krugova, da poznate djevojke ne bi bile javno raskrinkane. I reklama ide isključivo preko poznanika. Često se desi da te poznate elitne pros..tutke namještaju mušterije, budu sa njima, onda ih preko snimaka se.sa ucjenjuju i traže reket. Jeftinije pros..tutke rade preko interneta, a one elitne idu preko kluba. U klubu je m.kro sa pet djevojaka, onda dolazi do upoznavanja djevojaka sa strancima i, kada počne muvanje, djevojka kaže: "možemo da se upoznamo, ali to košta 200 eura". Sada kad je pao glavni m.kro, počela je borba za tržište jer se tu vrte ozbiljne pare. Djevojke se same nude da rade jer je riječ o bogatoj klijenteli - završio je on.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.