x

iskreno o svemu

Filip nije ljubomoran, mrzi ga da ide na moje nastupe: Prijovićka o braku i porodici, otkrila da li je uzela bakšiš kod Đokovića!

Aleksandra Prijović važi za jednu od najtraženijih mlađih pjevačica, pa je tako uveseljavala goste i na svadbi brata Novaka Đokovića. Ona je progovorila o nastupima, te je otkrila kako balansira poslovne obaveze i bračni život, kao i da li je njen suprug Filip Živojinović ljubomoran.

Da li si nekada doživjela neprijatnost na nekom nastupu?

- Jesam, udarila sam jednom djevojku na nastupu. Vrijeđala me je tokom cijelog nastupa, a kada sam prošla pored nje, pred svima me je pljunula.

Pjevala si na svadbi kod brata Novaka Đokovića, kako je bilo na svadbenom veselju Đoleta i Saške?

- Bilo je baš lijepo. Pozvali su me iznenada, i zahvalna sam im na povjerenju.


Je l’ bilo bakšiša na svadbi?

- Rijetko kada uzimam bakšiš jer isključivo radim za fiksnu cijenu.

S obzirom na to da mnogo radiš, da li ti i Filip razmišljate o proširenju porodice?

- Voljeli bismo da dobijemo djevojčicu, ali mislim da će to sada malo sačekati, kada već nisam odmah rodila jedno dijete za drugim.


Da li je Aleksandar zahtjevno dijete?

- Jeste, povukao je na mene. Na mene je tvrdoglav, a Filip je u djetinjstvu bio veći zvrk, to je na njega pokupio. Sve što traži moramo da uradimo, ne možemo da ga prevarimo.

Ko je emotivniji, Filip ili ti?

- Mislim da sam ja. Filip u posljednje vrijeme piše emotivne pjesme. Napravio je još neke numere koje će se naći na novom albumu i koje su toliko emotivne da ni ja ne mogu da vjerujem.


Filip te često prati na nastupima…

- Kada pjevam negdje blizu, ide sa mnom, ali nekada ga mrzi i onda ostane sa sinom kod kuće. Jako mi je bitno što u našem odnosu nema ljubomore.

Koliko često posjećuješ mjesto gdje si rođena?

- Dugo nisam bila jer sam radila cijelo ljeto, a prije toga sam pripremala album.


Je l’ te vole mještani iz rodnog kraja?

- I dalje se družim sa ljudima kao i prije, ali ne mogu da znam da li me vole ili ne.

Počela je nedjelja Prajda, tvoje pjesme se slušaju među gej pripadnicima, da li bi nastupala na njihovoj žurki?

- Znam da me svi vole i jako sam srećna zbog toga. Nikada nisam izdvajala ljude i pjevam svima koji vole moju muziku.

.

.

.

Izvor: Alo

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744