x

Filip varao trudnu Prijovićku: Živojinović zbog ljubavnice umalo ostavio pjevačicu!

Filip Živojinović varao je Aleksandru Prijović sa jednom zgodnom manekenkom dok je bila u poodmakloj trudnoći. Pjevačica je zbog sina Aleksandra prešla preko toga, ali Filipu to nikada neće oprostiti. 

Kako dobro obaviješteni izvor tvrdi, Prija krije suprugovu aferu od folk zvijezde Lepe Brene i svog svekra Slobodana Bobe Živojinovića, ali i od svoje majke Borke zbog velike bruke.

- Aleksandra se trudi da Filipu oprosti prevaru, ali ne ide to baš tako lako. Ta riba sa kojom ju je varao je baš lijepa i zgodna, a upoznali su se u njihovom restoranu "Tri tačke" i tada je počela njihova kratka romansa. Od tog dana provodili su puno vremena zajedno, a Prija je ludjela što joj muž luta dok ona sama sjedi u stanu - priča izvor i objašnjava kako se Filip tada ponašao veoma neodgovorno prema svojoj ženi.


- On je toliko poludio za tom manekenkom da nedjelju dana nije živio u Aleksandrinom stanu iako je ona bila pred porođajem. Ta djevojka ga je brzo obrlatila i on je Priju skroz zapustio i samo se sa ovom provodio dan i noć. Ona je svjetski top-model i Filipu je prijalo njeno društvo, a njoj njegovi pokloni, koje je svakodnevno dobijala. Aleksandra je tada prošla kroz pravi pakao, noćima je plakala i zvala ga, a on joj nije odgovarao. Ma strašno, jadna žena šta je sve preživjela - kaže izvor i otkriva da Aleksandra zbog bruke, koja bi brzo pukla, nije nikome htjela da priča o Filipovom nevjerstvu, pa je tako sve lagala kada bi je pitali gdje joj je muž.


- Prijovićka nikome nije htjela da se žali, niti da od sebe pravi žrtvu. Ni Brena, ni Boba, pa čak ni njena majka Borka nisu znali za ovo Filipovo nevjerstvo. Nije htjela da ih sekira i da razara porodicu pred porođaj. Bilo joj je važno da ostane jaka zbog djeteta. Inače, Prija je u to vrijeme imala česta gušenja zbog nervoze, a ta preljuba ju je skroz dotukla. Kad je saznala da je sa tom djevojkom svakodnevno na Dorćolu, pjevačica je riješila da ga dozove pameti i zaprijetila mu je riječima: "Sina nikada nećeš vidjeti ako se ne vratiš kući i ako se ne uzmeš u pamet. Znam gdje i sa kim noći provodiš", tek tad se Filip malo trgao i prekinuo tu aferu sa manekenkom - kaže izvor za Skandal i dodaje


- Naravno, ta djevojka nije tek tako pustila Živojinovića, pravila im je dosta problema i na kraju odustala. Ma, to što je Aleksandra proživjela pred porođaj, nikad nikome ne bih poželjela. Prija je mnogo patila u trenucima kad je trebalo da bude najsrećnija, a Filip je kriv za sve. Ona se mnogo plašila zbog sina i da li će pored tolike napetosti i problema biti sve u redu. Situacija se smirila tek kada su se preselili u novu vilu - priča izvor i kaže da je Filip u posljednjem trenutku došao sebi i shvatio da su mu bitnija žena i dijete od neke tamo manekenke.

- Još uvijek on plaća zbog te greške, Prija jeste prešla preko toga, ali mu nije oprostila. On se sada trudi da sve nadomjesti, pomaže joj u svemu i ugađa, ali ona mu jasno stavlja do znanja da je još uvijek ljuta i da je strašno ružno to što joj je uradio. Porodica im je sada na prvom mjestu i sin ih je još jače ujedinio. Dogovorili su se da sve ostane velika tajna i da to sami prevaziđu, a u javnosti da i dalje odaju utisak srećnog para - završava izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.