x

drama

Filipa Cara iz Zadruge izvodi policija? Zbog ovoga se traži hitna reakcija!

Majka Aleksandre Nikolić, Slovenka, osjeća se loše zbog novih turbulentnih dešavanja u "Zadruzi".

Kako ističe, Slovenka nije oka sklopila od trenutka kad je uočila Filipa kako fizički nasrće na njenu kćerku. Zbog ovih jezivih kadrova, Slovenka tvrdi da se jako uzrujala, kao i da nije mogla da odgleda do kraja njihove tuče, jer je padala, čak pet puta u nesvijest.


Slovenka je izustila nekoliko rečenica, dok su joj suze lile niz lice, a kako je priznala, Aleksandrina sestra je zajedno sa advokaticom zbog nemilog događaja riješila da presavije tabak.

- Ne znam gdje mi je glava, jako sam loše. Aleksandrina sestra je krenula sa advokaticom u policiju. Jako sam uzrujana. On vrši godinama nasilje nad svakom ženom, a samo leži kao stoketina, kakav je to rijaliti igrač. Uzeo je pare unaprijed i više ga ništa ne zanima, samo maltertira žene. Ko je on da nju udari. Nekoliko godinama sam je liječila od grozne bolesti i zato sam napustila karijeru. J...m li mu porijeklo, oboljela sam od njege. Gajila sam je da bude moja barbi, a on nju davi. Nisam mogla do kraja odgledati onaj snimak, pala sam pet puta u nesvijset - priznala je Slovenka za "Kurir".


Podsjetimo, do sukoba je došlo kada je Aleksandra skočila na Cara nakon što ga je uhvatila u bliskom druiženju sa Majom Marinković. Filip je potom nasrnuo na Nikolićevu, ali svom srećom obezbjeđenje je spriječilo dalji razvoj svađe.

Očekivanja su da policija brzo reaguje i Filipa Cara odvede kako bi dao iskaz.

.

.

..

.

.


Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.