x

Zenica

Firma Mardi donirala je 400 maski za djecu sa poteškoćama u razvoju!

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Čuli ste vjerojatno za taksistu Rusmira Ljutvijevića iz Zenice koji je odlučio djecu sa poteškoćama u razvoju voziti besplatno kada treba. 

Firma Mardi iz Gradiške donirala je 400 maski koje je Rusmir Ljutvijević u saradnji sa braćom Petrović i ostalima podijelio udruženjima koja rade sa djecom sa poteškoćama u razvoju, te onima koji su u potrebi i koji do maski teško dolaze. 

U nastavku pogledajte nekoliko fotografija koje smo zabilježili.

Pahuljko

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Srdačan pozdrav svima koji su pročitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a također tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim čovjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog čovjeka, ovo je vrlo lak način da dobijem kredit od pouzdanog čovjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedočenje u svim društvenim medijima jer sam mu obećao da ću ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da također možete dobiti posao i investirati u posao E-adresa: [email protected]