x

GRBAVICA

FK Željezničar dobio novog generalnog sponzora

Predsjednik Željezničara Edis Kovačević prije devet dana kazao je kako je klub u fazi raskida saradnje sa dosadašnjim generalnim sponzorom "Caizcoinom", prvom islamskom kriptovalutom

Fudbalski klub Željezničar večeras je predstavio novog generalnog sponzora. To su navijači kluba s Grbavice, popularni "Manijaci".

- Znamo da su sportisti najbolji ambasadori, a ponosni smo što navijači nas čine ponosnim, rekao je član Uprave FK Željezničar Kerim Balić i dodao:

- Sigurni smo da ćemo ovom inicijativom, što će biti prvi primjer u svijetu, poslati još jednu lijeu priču sa naše Grbavice. Nakon što je došlo pismo namjere naših navijača, želim pohvaliti njihovu odličnu organizaciju. Vremena nije bilo puno, ali se sve uspjelo odraditi.

Predsjednik Željezničara Edis Kovačević prije devet dana kazao je kako je klub u fazi raskida saradnje sa dosadašnjim generalnim sponzorom "Caizcoinom", prvom islamskom kriptovalutom...

Večeras je potvrđeno da će generalni sponzor kluba biti "Manijaci", koji su se obavezali da će uplatiti 300.000 KM, odnosno da će ostvariti 150.000 poziva. Navijačka akcija je sačinjena od poziva na broj 17045, a jedan poziv košta dvije KM i trajat će deset dana, ali će brojevi biti aktivni do Nove godine.


Izvor:avaz.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.