x

Folk pjevač priznao da ne želi bore na licu! Lukas: Dva puta sam se botoksirao!

Pjevač Aca Lukas ovih dana zauzet je snimanjima novogodišnjih programa, kao i njegove kolege, a u jednoj od pauza popularni folker je ispričao šta bi volio da promeni u narednoj godini.

Folk pjevač je za Srpski telegraf otkrio koji su mu dalji planovi, pa nam se požalio da često kuburi sa kilogramima.

- Mogao bih da smršam malo. Stomak me nervira kad ga dobijem, a na meni se odmah vidi jer nisam nešto visok. Moja kilaža stalno varira i to je negdje moj stalni problem sa kojim kuburim, mada se i ne opterećujem posebno zbog toga - rekao je Lukas, a na pitanje da li mu djevojke zamjeraju zbog viška kilograma, odrično je odgovorio.


- Dame nisu imale primjedbu na račun mojih kilograma, ali ja sam vrlo svjestan kako izgledam. Imam ogledalo, pa vidim kad nešto nije kako treba - kaže pjevač koji je jedna od rijetkih zvijezda koje su priznale da su zbog boljeg izgleda posegle za botoksom. Međutim, to nije sve, pa sada Aca za naš list otkriva šta je sve radio, to jest kojim intervencijama se podvrgao:


- Dva puta sam koristio botoks. Zašto je to bitno da se zna, ne razumijem?! Pjevačice i ostale žene ga koriste obilato i stalno se pune, a i mi muškarci starimo kao one. Opet ću ako mi se bude radilo, a šta koga boli ku*ac šta ja radim. Jasno je da i botoks ima mane, da posle njega mimika nije prirodna, pa se desi da je neusklađena sa realnim osjećanjima. Na licu se dobije osmijeh, a vi ste tužni.

On preferira crnu garderobu i često nosi pletenu crnu kapu, koja je odličan izbor da se sakrije nesređena frizura. Međutim, on ne priznaje da kapom krije neurednu frizuru, zbog koje su ga prozivali u nekoliko navrata.

- Kapa je moj fazon, a kosa mi je uvijek čista. Ne krijem kapom neopranu kosu - istakao je popularni folker.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.