x

Folk zvijezda dobila poklon od muža sestre Lidije: Evo šta joj je zet kupio! (FOTO)

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović pohvalila se na Instagramu novim patikama poznatog brenda koje koštaju oko 150 eura u dinarskoj protivvrijednosti, ali ono što je najinteresantnije u njenoj objavi nisu moderne crne patike, nego opis uz njih.

- Ko nema zeta, e nema ni patike - napisala je Ceca, šaleći se, ali istovremeno propagirajući dobre porodične relacije, kojima ona može uvijek da se pohvali.

Ražnatovićeva je izuzetno vezana za svoje najmilije i udovoljava svim njihovim željama i prohtjevima i to ne krije, ali se veoma obraduje kad joj oni uzvrate i najmanjim gestom pažnje.


Inače, i vrapci na grani znaju da je Ceca dio svoje vile pokraj Marakane ustupila rođenoj sestri Lidiji i njenoj šestočlanoj porodici, koju je osnovala sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem.

Pjevačica i njen zet su od prvog dana poznanstva postali bliski i preko nje su se Lidija i Predrag i upoznali, a kako je Ceca mlada ostala udovica, njen zet je kad god zatreba istupao kao zaštitnik pjevačice i njena muška podrška uz Milana Marinkovića, Cecinog brata od ujaka, koji takođe u Cecinoj vili ima svoj kutak.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.