x

Folker vilenio po Šapcu za Vaskrs: Darko Lazić ide u zatvor?!

Popularni pjevač Darko Lazić prekršio je najduži policijski čas u Srbiji proteklog vikenda i policija ga je sankcionisala zbog toga.

Naime, Darka je policijska patrola zaustavila u vrijeme zabrane kretanja na putu ka Šapcu. Sa pjevačem su u tom trenutku u automobilu bila dvojica prijatelja koji su zajedno s njim izmišljali izgovore da su navodno morali da napuste kuće nakratko zbog neodložnog posla. Policajci su ih pažljivo slušali, ali su im uporedo pisali kaznu i predočili im da nisu smjeli da krše zakon, koji je za sve isti.


- Darko i njegovi prijatelji su odmah procesuirani i određena im je novčana kazna od po 150.000, koju su na licu mjesta platili. Da sve bude još gore, Darko je vozio bez dozvole, pa mu je za to odmah određen kućni pritvor, a biće izveden i na sud. Policija ga je ispratila do kuće njegovih roditelja u Brestaču jer mu je kao mjesto boravka u ličnoj karti ta adresa. Policajci su mu rekli da mu ne gine istog trenutka zatvorska kazna ukoliko još samo jednom prekrši izolaciju i počne da se kreće - tvrdi izvor za Svet.


Darko nije znao šta da kaže, pa je pričao u zavijenoj formi, ali nije negirao da je bio nestašan za Vaskrs.

- Ne čudi me ova priča. Nije to ništa novo. Ja trpim organizovane napade ljudi i medija generalno. Priča se, a i piše svašta. Koliko puta treba da ponovim da ne vozim otkako mi se sve izdešavalo. Imam vozača, a prije svega, prijatelja koji me prati u stopu i pomaže mi. Šta je čudno da se čovjek promijeni? Živio sam jednim načinom života, platio cijenu, jedva izvukao glavu i sad gledam da što mirnije i staloženije živim. Sve ostalo je moja ružna prošlost i ostalo je iza mene. Gledam samo naprijed. Čekam da sve ovo prođe, pa da se vratimo pjesmi i muzici - rekao je Darko.




(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.