x

Folkerka ne troši na sina i snajku ni dinar: Brena povela Priju na more pa joj naplatila aranžman za nju i Filipa!

Lepa Brena šokirala je Aleksandru Prijović kada joj je ispostavila račun za ljetovanje na koje su 10. januara porodično otputovali Živojinovići.

Kako Srpski telegraf saznaje, Lepa Brena je krajem prošle godine rezervisala dva apartmana na egzotičnoj destinaciji Puket kako bi cijela porodica uživala 12 dana i o tome obavijestila Aleksandru i Filipa, koji su bili oduševljeni. Brena im je, tvrdi izvor, rekla kako vodi cijelu porodicu na odmor nakon prodaje "Granda" i časti što je otišla u penziju, ali se dan pred put predomislila.


- Brena je rekla Aleksandri i Filipu da želi da oni i njihov sin Aleksandar krenu sa ostatkom porodice na odmor u Tajland poslije Nove godine. Rekla im je da je rezervisala apartmane u luksuznom hotelu koji je jedan od deset najboljih tamo i da ona sve plaća, a na njima je samo da se spakuju. Bili su oduševljeni i prihvatili su odmah, ali se predomislila veče pred put - govori dobro obaviješten izvor i dodaje:


- Brena je poslala Aleksandri poruku da ponesu 5.000 eura po osobi, odnosno 10.000 za nju i Filipa, kako bi platili apartman kad stignu. Aleksandra joj je iznenađeno odgovorila da je ona razumjela da je plaćeno sve, na šta joj je Brena odgovorila da su plaćene avionske karte do Puketa.

Kako dalje saznajemo, Aleksandra je bila šokirana, ali nije željela da ulazi u dalju raspravu sa Brenom, odlučila je da joj da pare i da ode na zasluženi odmor sa svojom porodicom. Filipu je, prema tvrdnjama izvora, ispričala šta se desilo i on je poludio, ali mu nije dozvolila da ulazi u polemiku sa Brenom jer je željela da mirno odu na put nakon napornog perioda koji su imali tokom praznika. Već po slijetanju u Dubai, koji im je bio prva stanica, Filip je izvadio kovertu i dao Breni bez ijedne riječi, te ju je ona uzela i stavila u torbu.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.