x

(FOTO) Biće belaja! Mile iz Krčedina otac Miljanine bebe: Tomović objelodanio sve prepiske, a sada se oglasio i on!

U Bijeloj kući se posljednjih dana digla velika prašina oko Miljana Kulić. Vijest da je Nišlijka u drugom stanju uzdrmala je ne samo njenu porodicu i Zolu, već i pjevača Bojana Tomovića koji tvrdi da i on može biti otac djeteta, a ne Lazar Čolić Zola.

Naime, Tomović se već danima unazad oglašava putem društvenih mreža i iznosio detalje veze sa Miljanom. On je objavljivao i poruke koje mu je rijaliti učesnica slala kao i koliko puta na dan ga je zvala kako bi se čula sa njim. Da stvar bude još grđa Bojanu se preko jedne društvene mreže javio i muškarac koji tvrdi da je on sigurno otac Miljaninog djeteta jer je bio sa njom baš u tom vremenskom periodu kada se vodi da je Miljana mogla da ostane u drugom stanju.


U prepiskama koje je Tomović objavio izvjesni Mile jasno piše da je siguran da je on otac djeteta jer su 28 - og jula imali odnose i nisu pazili i da je Miljana Bojana baš to jutro zvala na video poziv dok je ležala sa Miletom u krevetu. Mile je takođe u porukama naveo da ga ne interesuje šta će Miljana raditi samo da dijete bude živo i zdravo i da mu je žao Zole što ga laže.

Mile Mirković iz Krčedina se sada i sam javno oglasio zbog cijele situacije i ispričao svoju stranu priče.


- Miljanu sam upoznao još dok je boravila u prošlom rijalitiju. Tamo sam s vremena na vrijeme odlazio kao kuhar. Odmah smo se prepoznali i postali smo zaista dobri prijatelji. Nakon toga, desilo se da sam imao težak period u životu, bio sam bolestan, a Miljana mi se zaista našla. Trudila se da mi pomogne oko izbora ljekara, zatim mi je davala moralnu podršku, jednostavno, bila je tu za mene kao da se znamo čitavog života. Nikada joj to neću zaboraviti. Kada je sve to prošlo, nastavili smo sa svojim životima, ali smo se ponekad čuli. Međutim, nakon "Zadruge 2" i čitave situacije sa Zolom, poželio sam da joj uzvratim makar malo za sve ono što je ona meni pomogla. Dobio sam poziv da odem kod nje u Niš, i priznaću vam, ugostili su me i ona i njeni roditelji kao nikada niko ranije. Pravi su domaćini i svaka im čast.


- Kod Miljane sam bio dva dana, družili smo se, pričali o svemu, pokušao sam da joj skrenem pažnju na to da Zola nju zaista samo finansijski iskorištava, ali ona nije željela ni da čuje moju stranu priče. Malo po malo, dok smo ležali u krevetu, desio se poljubac... A nakon toga i s*ks. Imali smo odnose više puta, a sve se to dešavalo 28.08. Zato sam ubijeđen da je dijete koje Miljana nosi moje, i zato želim da se uradi DNK, jer ako se ispostavi da sam u pravu, nema potrebe da Zola priznaje moje dijete i snosi odgovornost za njega!

Kako Mirković tvrdi, i Miljana zna da Zola nije otac, ali jednostavno ne želi da kaže, jer je slijepo zaljubljena u didžeja.


- Ukoliko se putem analize dokaže moje očinstvo, ulazim u Zadrugu da ih razdvojim, jer, prvo kao prijatelj ne želim da je Zola uništava i uzima joj novac, a onda i kao budući otac, želim da moje dijete odrasta uz mene! Sa Miljanom bih sigurno pokušao da ostvarim emotivnu vezu, zašto da ne!

Mile sa jedne strane želi da bude Miljanina podrška, a sa druge kaže da bi produkcija zajedno sa čelnim ljudima rijalitija "Zadruga" morala da da dobar honorar, jer bi i on stavio svoj život na tacnu! 

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.