x

paparazzo

(Foto) Ceca dovela Anastasiju kod dečka u restoran: Ono što je uslijedilo zbunilo čitavu javnost! Šta se dešava?

Otkako je odjeknula vijest da Svetlana Ceca Ražnatović ima novog dečka, devet godina mlađeg ugostitelja Bogdana Srejovića, ekipa Kurira im je za petama. Tako je bilo i prošlog petka.

Balkanska zvijezda je u podne dala pomen suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu na Novom groblju, nakon čega se vratila u svoj dom na Dedinju, gdje je bio porodični ručak. Ceca je cijeli dan bila kod kuće, a uveče je sa kćerkom Anastasijom otišla u restoran na Novom Beogradu u kojem je njen partner menadžer.


Foto: Kurir

U prilog tome svkedoče fotografije koje je Kurirov paparaco napravio. Ražnatovićka je sjedila sa nasljednicom i nekoliko prijatelja, a od Bogdana nije bilo ni traga ni glasa. Pjevačica je u jednom trenutku pogledala kroz prozor i spazila fotografa. Sudeći po izrazu lica, nije očekivala da će biti uslikana, pa je rukama prekrila lice.


Dok je Ceca sa kćerkom bila u restoranu, njen dečko se nije pojavio. One su se zadržale nekoliko sati, a oko 20 časova su i napustile lokal kako bi bile ispoštovane mjere o radu ugostiteljskih objekata. A ako je suditi po društvenim mrežama, majka i kćerka su uživale na večeri i to su podijelile na Instagram storiju.

.

.

.

.

.

Izvor/Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.