x

(FOTO) Darko Lazić se istopio: Za smanjenje želuca svi su navijali, a evo ko mu sada kuha!

Darko Lazić se baš izborio sa kilogramima koji su mu, kako je objasnio, predstavljali veliki problem. Otkako je smanjio želudac, riješio je da i te kako pripazi na ishranu, a lijepa izabranica izašla mu je u susret kada je priprema hrane u pitanju.

Fotografije koje objavljuje na Instagramu pravi su dokaz njegovog uspjeha - fanovi ne prestaju sa komplimentima, a mnogi su konstatovali i da se pjevač očigledno prepolovio.

- Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, te sam tražio način da ih se riješim. Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. Osim svega toga, krvna slika nije bila baš najbolja i to je pretilo da nastanu mnogo veći problemi. Na stranu sve to, nisam mogao normalno ni da se krećem, jer sam konstantno imao bolove, što me je baš mučilo - rekao je Darko, pa dodao:


- Pričao sam se ljekarima i oni su mi rekli da je najbolje rješenje da smanjim želudac. U prvom trenutku bio sam uplašen, plašio sam se komplikacija koje bi mogle da nastanu. Sa hirurgom sam pričao i on mi je objasnio da se radi o rutinskoj operaciji, a da će kilogrami tek nestati poslije nekoliko mjeseci. Sada slijedi period oporavka organizma i dovođenja u normalno stanje. Potrebno je da prođe vrijeme, a nadam se da ću i ovu bitku pobijediti - zaključio je pjevač.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.