x

(FOTO) Darko Lazić uhvaćen za volanom!

Darko Lazić ponovo ugrožava ne samo svoj život nego i živote svih ljudi koji učestvuju u saobraćaju. Naime, Srpski telegraf uhvatio je folkera kako upravlja vozilom marke mercedes, i to samo nekoliko mjeseci nakon napuštanja bolnice u kojoj je ležao četiri mjeseca poslije teške saobraćajne nesreće, iz koje je jedva izvukao živu glavu. 

Da zlo bude veće, Darko je kolima došao kako bi vidio kćerku Lorenu, koja nije završila u autu očigledno samo zahvaljujući Ani Sević, koja je dovela na viđanje sa bivšim suprugom.

Na fotografijama koje je zabilježio fotograf Srpskog telegrafa vidi se Darko kako dolazi do jednog restorana na Novom Beogradu, gdje su prethodno bile njegova bivša supruga Ana Sević i kćerka Lorena. Ana je nakon Darkovog dolaska izvela malu, a kada je vidjela da on vozi, odlučila je da se premjeste u njen auto i lično ih je odvezla do jednog tržnog centra kako bi folker odveo kćerku u prodavnicu igračaka.


Foto: Srpski telegraf

Ana je ovim potezom spriječila možda i veću tragediju od one koju je Darko imao u oktobru, kada se u alkoholisanom stanju, pri velikoj brzini, isprevrtao i jedva ostao živ.

Kako bismo saznali zašto nakon toliko strašne nesreće, koja ga umalo nije koštala života, ponovo sjeda za volan i ugrožava ne samo svoju bezbijednost nego i bezbijednost svih učesnika u saobraćaju, pozvali smo Lazića, ali do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke, piše Srpski telegraf.


Podsjećanja radi, krajem oktobra, Darko je imao tešku saobraćajnu nesreću na putu Pećinci-Brestač, kada je pri velikoj brzini skrenuo sa puta i isprevrtao se u obližnji kanal. Zbog toga što nije bio vezan sigurnosnim pojasom, Lazić je zadobio teške tjelesne povrede, opasne po život, zbog čega je smješten u KBC Zemun, gdje je proveo dva mjeseca na liječenju. Nakon toga, prebačen je u rehabilitacioni centar, ali je isti napustio na sopstvenu odgovornost.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.