x

(Foto) Estrada se zaigrala: Poznati lumpovali po gradu! Popustile kočnice, briga ih za koronu!

Folk zvijezde okupile se na rođendanima Milice Pavlović i Cecinog druga. Lukas doveo atmosferu do usijanja, a Viki i Berovićka zapjevale "Ti lutaš, bebo" ... Na fotografijama sa lica mjesta vide se Miličini pogledi privrženosti upućeni Lukasu, kojeg je u nekoliko navrata poljubila, zagrlila i pomazila po koljenu.

Estradne zvijezde već mjesecima kriziraju za nastupima, slavljima, ali i kontaktom sa prijateljima i publikom, te su na rođendanu Milice Pavlović, ali i najboljeg prijatelja Svetlane Cece Ražnatović Sretena Radovića zvijezde poput Ace Lukasa, Marijane Mateus, Vuka Kostića, Viki Miljković i mnogih drugih slavile do jutra uz obilje pića, dobre energije i odsustvo straha od koronavirusa!


Kako se mnogi od njih vode parolom "sve što nije zabranjeno je dozvoljeno", a sudeći po snimcima i brojnim fotografijama iz elitnih restorana i hotela gdje su oni bili gosti prijatelja, evidentno je da su kočnice popustile, te bojazan od prenošenja korone usljed kontakta sa velikim brojem ljudi nakratko je iščezao jer šta zna želja do koje granice idu mogućnosti.


U pripijenom korsetu s.ksi Milica Pavlović dočekala je Sanju Vučić i Ivanu Nikolić, iz grupe Hurricane, koje su nastupale kao bend na proslavi njenog 29. rođendana. Njih dvije su pjevale domaće hitove do kasno u noć, te im se pridružio glumac Vuk Kostić zajedno sa folk legendom Acom Lukasom.


Direktnog kontakta nije manjkalo, pa se na fotografijama s lica mjesta vide Miličini pogledi privrženosti upućeni Lukasu, kojeg je u nekoliko navrata poljubila, zagrlila i pomazila po koljenu, iskazujući koliko joj je drag. Aca se zbog svega toga osjećao opušteno i poželjno, pa se za nezaboravnu atmosferu upravo on pobrinuo. Pjevao je Milici na uvce, dok ga je ona u zanosu mazila i ljubila, čak je u trenutku počela i da mu šapuće nešto na uho. Gosti su sa folkerom pjevali u isti glas njegove hitove, ali i pjesme koje je slavljenica od njega tražila. Nakon Lukasovog bloka pjesama, Kostić je uzeo mikrofon i oduševio prisutne.


Iste večeri, samo u drugom lokalu, Ceca je u svom stilu bacila prisutne u trans pojavom, ali i interpretacijom pjesama uz koje su vrckale Viki Miljković, Marijana Mateus, Maja Berović i Sanja Đorđević na Sretenovoj proslavi rođendana. Nakon više nego uspješnih reakcija publike na album "Intime" Maja se pojavila više nego ushićena i spremna da uz stihove "Ti lutaš, bebo" dominantno zavlada podijumom, na koji je kročila u minijaturnoj roze haljinici.


Uz mnogo alkohola, svirke i grljenja, poznati su lumpovali, ne hajući za potencijalnu opasnost od koronavirusa, te nisu marili za socijalnu distancu. Dok jedni otkazuju sve nastupe, drugi se ne odriču slavlja i proslava u ovo krizno doba, a ne možemo ih ni osuđivati jer nekolicina pjevača poput Slobodana Radanovića najavljuje nastupe po splavovima, i to u vidu dnevnih folk žurki.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.