x

(FOTO) Filip Mijatov poludio od bijesa kad je čuo da ga nazivaju prevarantom, pa objavio najnovije žestoke dokaze protiv Ane Korać!

Iako Filip Mijatov nije ušao u "Zadrugu 2", priča o njegovom odnosu sa Anom Korać i dalje je vrlo aktuelna na društvenim mrežama.  

Filip tvrdi da je bio Anin sponzor i da joj je davao novac, kupovao skupe poklone, plaćao joj estetske operacije i slično, što je Koraćeva u rijalitiju odlučno demantovala, tvrdeći da su njih dvoje bili samo drugari i da je ona prekinula odnose sa njim kada je shvatila da se on u nju zaljubio.

Mijatov je na svom Instagram profilu objavio fotku koja prikazuje transakcije novca upućene Koraćevoj, koje je obavljao putem interneta, ali neki korisnici društvenih mreža optužili su ga da je riječ o prevari, dokazujući da je ove transakcije lako lažirati.


Vidjevši ovo, Filip je brzo reagovao i ovoga puta objavio video na Instagram storiju na kojem je snimao ekran dok je ulazio u svoj Western union nalog, prikazujući ono što je ranije već objelodanio, samo ovoga puta još detaljnije.

On je prikazujući te scene govorio: "Evo, zar je ovo moguće falsifikovati."

Poslije ovog videa očito je da Filip zaista žarko želi da dokaže da Ana Korać laže gledaoce "Zadruge".


Ono što vjerovatno najviše zanima gledaoce jeste da li će Filip zaista ući u "Zadrugu", kao što je na Instagramu već tvrdio, što bi bio zaista pravi šok.

Doduše, Ana Korać je tvrdila da će u tom slučaju smjesta napustiti imanje, te ako bi tako zaista bilo, do njihovog okršaja u živom programu nikada ne bi ni došlo... Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.