x

(Foto) Jelena Golubović u vezi sa poznatim političarem: Uslikani kako se drže za ruke, rijaliti zvijezda nikad sretnija!

Jelena Golubović uživa u ljubavi sa 11 godina starijim političarem Sinišom Vučinićem kojeg je krila sve do nedavno.

Da je zadovoljna i sretna primetilo se po tome koliko je raspoložena kada ih je uhvatio paparaco kako šetaju gradom skockani od glave do pete držeći se za ruke, a onda su sjeli na ručak u jedan prestižni restoran u centru grada.


Kako se saznaje, ovaj političar ispunjava sve želje rediteljki u kojoj je našao svoju srodnu dušu, ali i osobu koja može intelektualno da mu parira budući da se bavi ozbiljnim zanimanjem. I Jelena sada konačno ima muškarca koji joj odgovara u svakom pogledu i koji je sposoban i energičan isto kao i ona!


- Našla sam dečka sa kojim sam ispunjena. Svi oni što mi misle zlo i što me ogovaraju i pričaju svašta iza leđa za njega i za mene, mogu samo da im poručim da gledaju u svoje dvorište, a da nas ostave na miru. Spominjanje bivših žena i bivših momaka u ovom trenutku je nepotrebno i bezobrazno - rekla je kratko Jelena.


Kako se još saznaje, njena kuća iz snova na Avali je potpuno gotova, a sitnice i detalje kupuje zajedno sa Sinišom jer je to njihovo novo ljubavno gnijezdo gdje često vole da se osame i da maštaju o svojoj budućnosti.

A ko zna, možda se desi da Jelena uskoro zatrudni pa joj se ispuni želja da postane majka.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.