x

POŠTOVAOCI GLUMČEVOG LIKA I DJELA OPRAŠTAJU SE OD VELIKANA

(FOTO) MUK ISPRED ZGRADE U KOJOJ JE GLOGOVAC ŽIVIO: U prizemlju stoji samo jedna ruža...

BEOGRAD - Srpski glumac Nebojša Glogovac preminuo je u 48. godini poslije teške bolesti, a vijest o njegovom preranom odlasku duboko je potresla cijelu Srbiju.

Poštovaoci njegovog lika i djela od jutros se emotivnim porukama opraštaju od velikana srpskog glumišta, a jedan obožavalac se ubrzo poslije tužne vijesti uputio na Dorćol, gdje je Glogovac živio.

Pred vratima njegove zgrade ostavio je jednu narandžastu ružu, a glumčevim omiljenim dijelom grada od jutros vladaju nevjerica i muk.

Glogovac je prije 10 dana hitno primljen u Institut za onkologiju. Tada su mediji pisali da je čuveni glumac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

Zdravstveno stanje Glogovca naglo se pogoršalo posljednjih dana decembra, pred Novu godinu, te je po savjetu prijatelja i ljekara, navodno, prvih dana nove godine otišao u Njemačku po pomoć i poslije konsultacija sa tamošnjim ljekarima vratio se u Beograd.

Lečio se na Institutu za onkologiju Kliničkog centra Srbije, gdje je primao terapije, ali je jutros nažalost izgubio najtežu životnu bitku.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.