x

(FOTO) Nakon diskvalifikacije Dalila se direktno obratila Željku Mitroviću: Svi očekuju reakciju Velikog šefa!

Nakon diskvalifikacije, mediji, a i zadrugari i dalje bruje o Dalili i Dejanu Dragojević. Neki od bivših zadrugara su oštro osudili njihove cimere koji su preturali po stvarima Dragojevića, koje su ostale za njima na imanju, a i one koji su se iste sekunde nakon što su saznali za njihovu diskvalifikaciju, počeli da se otimaju za njihov krevet.

Mnogi zadrugari su komentarisali brak Dragojevića u negativnom kontekstu. Takođe, isticali su da su njih dvoje povrijedili Davida Dragojevića, Anu Korać i ostatak njihove porodice.

Dalila je riješila da stane na put ovim spekulacijama te se noćas oglasila na svom Instagram profilu gdje je poslala poruku produkciji.


- Ostavite nas nebitne i male ljude da živimo skromno. Pokrali nas pijuni, dobili kaznu od produkcije, uvrijedili i povrijedili mnoge, najveća negativa rijalitija, sve najgore o našem braku, sve najgore o nama, samo mi vrijeđali, a nas niko. Produkcijo mi vas volimo, ali dajte barem malo pravde sada kada smo napolju i kada vidimo sve - napisala je Dalila.

Ostaje da vidimo da li će se oglasiti Veliki šef nakon ovog njenog apela.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.