x

(FOTO) Petrućijev sin slomljen od bola na očevoj sahrani: Zadrugari došli da mu pruže podršku u najtežim trenucima!

Čuveni komičar i glumac Branislav Petrušević Petrući danas će oko 13 časova biti kremiran na beogradskom Novom groblju. Njegova porodica, supruga Nada i sinovi Marko i Mateja neutješni su i ne mogu da povjeruju da Petrućija više nema.

Među prvima su na Novo groblje pristigli Markovi bivši cimeri iz Bijele kuće - Aleksa Savić, Savo Perović, Vladimir Todorović, Adam Đogani, Pavle Jovanović kako bi bili uz njega u najtežim trenucima.

Marko Petrušević Petrući stigao je u suzama na Novo groblje i čvrsto zagrlio svoje bivše rijaliti cimere koji mu pružaju podršku.

Inače, danas je oko 11 časova u Kamenoj sali Radio Beograda održana komemoracija Petrućiju, a njegova porodica bila je neutješna i u suzama.


Petrući je svoju karijeru započeo na radiju, u programu Indeksovo radio pozorište, gdje je zajedno s kolegama stvarao zabavni program. Petrući je kao član Indeksovog pozorišta dobio nagradu Oskar popularnosti na koju je bio posebno ponosan. Teme su im na početku bile studenti i gazdarice, a od 1981. godine počeli su da rade političke, ozbiljne emisije. U prvom programu radija Beograd sarađivao je u emisijama “Vrijeme sporta i razonode”, “Radio sport”, “Radio 202.”, “Radio televizija Srbije”. U svom bogatom repertoaru Petrući je igrao u predstavama “Tito u raju”, “Boj na Kosovu”, “Sa koje strane rešetaka je zatvor”, “Kladionica – naša najrazvijenija privredna grana”, “Brze pruge”, “Yugo kako to gordo zvuči”, “Vikend akcija” “Izbori bez izbora” i drugima.

.

.

.

.

.

.

.


.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.