x

ŠOK FOTO

(Foto) Raskrinkan na društvenim mrežama: Tanjin suprug se ofarbao, lumpuje i ljubi plavušu!

Lumpuje i ne misli na suprugin bol!

Pjevačica Tanja Savić već mjesecima vodi borbu sa suprugom Dušanom Jovančevićem oko sinova, koje je on odveo u Australiju, a muž pjevačice dugo nije viđen u javnosti - sve do sada.


U snimku do kog smo došli jasno se vidi kako Dušan sada izgleda. Tanjin suprug odlučio je da ofarba kosu u plavo, a provodio se na jednom veselju, te grlio i ljubio plavušu koja je bila na istoj žurki.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


pozdravljajući sve gledatelje na mreži, ovdje sam da podijelim malo svjedočanstva. Moje ime je Melania Macron, imam 40 godina. Udala sam se u 31. godini, imam samo jedno dijete i živjela sam sretno. Nakon jedne godine mog braka, ponašanje mog supruga postalo je tako čudno i zapravo ne razumijem što se događa, spakirao se iz kuće drugoj ženi koju ga toliko volim da nikad ne sanjam da ću ga izgubiti, pokušavam svoje moguće najbolje osigurati da mi se muž javi, ali sve bezuspješno, plačem i plačem tražeći pomoć, razgovarala sam o tome s njegovom obitelji, ali nisam dobila odgovor. pa je moja najbolja prijateljica Anna Johansson obećala da će mi pomoći . Rekla mi je o čovjeku koji se zove Drosagiede, rekla mi je da je jako sjajan čovjek i stvaran čovjek kojem se može vjerovati i ne postoji ništa što se tiče ljubavnih problema koje on ne može riješiti i rekla mi je kako je pomogao nebrojenom broju ljudi u obnavljajući njihov odnos. Bio sam stvarno uvjeren, brzo sam kontaktirao njegovu e-adresu, [email protected] ili njegov WhatsApp na +2349026414771 ili Viber na +2349026414771 Objašnjavam mu sav svoj problem, rekao mi je da ne bih trebao brinuti da će svi moji problemi biti riješeno odmah. Rekao mi je što da radim da se moj muž vrati, a ja sam to učinio, rekao je da će mi se nakon 3 dana suprug vratiti i početi prositi, i stvarno se dogodilo kako je rekao, bila sam jako iznenađena, ovo je tako nevjerojatno. Bog neka je slava naša je veza sada vrlo tijesna i oboje ponovno živimo sretno. Ako imate sličan problem, obratite mu se odmah i zatražite da ga jednom riješite. I ja živim svjedočenje