x

(FOTO) Sestra objavila fotografije: Pogledajte kako Bogdana Ražnatović izgleda u šestom mjesecu trudnoće!

Sestra Cecine snajke Bojana pokazala je kako Bogdana uživa u trudničkim danima.

Bogdana Rodić, supruga Veljka Ražnatovića i snajka Svetlane Cece Ražnatović, u šestom mjesecu trudnoće izgleda odlično, a na društvenim mrežama mogu se pronaći snimci iz njene svakodnevice kojim oduševljava svoje pratioce.

Dok Veljko vrijedno svakodnevno trenira, Bogdana uživa sa sestrama. Naime, sestra Bojana pokazala je kako Bogdana izgleda u trudničkim danima, a sa svima je podijelila trenutke iz šetnje sa kućnim ljubimcem.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


sretan sam što danas ovdje dijelim svoje svjedočanstvo sa svijetom kojeg nikada ne zamišljam kako to radim, ali pun sam radosti i želim da im drugi pomognu. Po struci sam uredski sekretar, imam dvoje djece sa suprugom. Suprug me napustio i našu djecu bez ikakvog objašnjenja, upravo je napustio kuću i sljedeće što sam čuo da vidi drugu ženu, pokušao sam svim mogućim sredstvima da ga vratim kući, ali čudno se ponašao prema meni i čak zapostavio djecu. Bio sam frustriran i devastiran, tražio sam pomoć iz različitih uglova dok nisam vidio post o dr. Ajayi-u koji je doveo čaroliju. Kontaktirao sam vračara čarolije koji mi je rekao što da radim. Uvjeravao me da će baciti čaroliju i sve će biti dobro u roku od tri dana, ali bio sam sumnjičav, razmislio sam o tome prije nego što sam ga napokon kontaktirao, zajedno smo prošli postupak i na moje iznenađenje čarolija je radila i moj suprug vratio se kući i kleknuo da moli za oproštaj, ali prvo mu je bio poziv iznenađenja jer nismo razgovarali oko 6 mjeseci. Dr Ajayi je zaista čovjek njegovih riječi, ako imate problema u svojoj vezi ili bilo kojem aspektu svog života, obratite se čarobnjaku dr. Ajayi-u za trajno rješenje. E-pošta: [email protected] WhatsApp broj: +2347084887094