x

(FOTO) Skandalozna prepiska fudbalera sa Kulićevom! Miljana: Jedva čekam da me napuniš, riješićemo se k.ndoma!

Nova trudnoća Miljane Kulić danima je glavna tema u Srbiji, a popularna Nišlijka tvrdi da nosi dijete Lazara Čolića Zole. Kako vrijeme prolazi, oglašava se sve više kandidata koji tvrde da su imali odnose sa Kulićevom, te da su sigurni da su očevi. Kako Rijaliti saznaje, Kulićeva je bila intimna i sa fudbalerom Markom Radisavljevićem, a skandalozna prepiska dokazuje da je vrlo moguće da je baš on otac njenog djeteta.

Naime, kada je Miljana saznala da je u drugom stanju, u čitavu priču se upleo crnogorski pjevač Bojan Tomović, koji je u međuvremenu prešao u islam i promijenio ime u Ammar Moštrokol. Crnogorac je dugo negirao intimne odnose sa Kulićevom, međutim, ubrzo se predomislio, pa je obznanio da je on otac djeteta i da više ne može da ćuti. Takođe, javno je zatražio od popularne zadrugarke da abortira jer dijete, po njegovom mišljenju, ima velike šanse da naslijedi od njega bipolarni poremećaj.

- Ne mogu više da ćutim, iako sam obećao Miljani, jer mi je žao Zole i grize me savjest. To dijete što nosi Miljana jeste moje, tu nema nikakve sumnje, ali ona mora da abortira zato što ja imam bipolarni poremećaj, a i Miljana je psihički nestabilna - istakao je pjevač.


Ubrzo je Ammar otkrio da mu se javio još jedan kandidat koji smatra da je otac Miljaninog djeteta, Mile Mirković iz Krčedina. Njih dvojica su se dopisivali i utvrdili da su u isto vrijeme, kako kažu, imali odnose sa Kulićevom. Mirković je za domaće medije izjavio da je imao odnose sa Nišlijkom više puta krajem avgusta, otprilike u isto vrijeme kada i Tomović.

- Imali smo odnose više puta, a sve se to dešavalo 28. jula. Zato sam ubijeđen da je dijete koje Miljana nosi moje i zato želim da se uradi DNK jer ako se ispostavi da sam u pravu, nema potrebe da Zola priznaje moje dijete i snosi odgovornost za njega - priznao je Mile.


Dok promiskuitetna Miljana ubjeđuje Lazara Čolića da je dijete njegovo, a on joj slijepo vjeruje, izvan zidina "Zadruge" spisak očeva se povećava. Nakon što je izašla iz rijalitija "Zadruga" početkom juna, tačnije, nakon što je diskvalifikovana zbog napada na Jovanu Tomić Matoru, Kulićeva se brzo adaptirala na spoljni svijet. Počela je da izlazi i da se provodi, a da je tada bivšeg dečka Zolu zaboravila, govore i fotografije koje su se pojavile u javnosti. Na spornim fotografijama Miljana se grli sa mladim fudbalerom iz Brusa Markom Radisavljevićem.

- Maretova rođaka živi u Nišu, Miljanina je drugarica. Kako bi ga lijepo ugostila, sestra ga je izvela u provod i pozvala je i Miksi da im se pridruži. Ona je to jedva dočekala jer su joj falili izlasci tokom rijalitija, pa su otišli u jedan noćni klub. Tu su se Miljana i Marko opustili, malo su ćaskali i dopali su se jedno drugom, a ona je to odmah rekla komšinici i pitala je da li ima nešto protiv da ga muva - rekao je izvor blizak Kulićevoj i dodao da se njenoj drugarici dopala ideja.


- Nisu se dugo zadržali u diskoteci, već su svi izašli napolje. Kako je bilo toplo, kupili su piće i sjeli u parkić, gdje su nastavili da se druže. Mladi par se malo osamio, otišli su da se prošetaju i tada su se poljubili - otkrio je izvor.

Magazin Rijaliti je došao u posjed skandalozne prepiske koja se vodila između Miljane i fudbalera Marka Radisavljevića. Kako izvor navodi, buduća mama se od juna pa do samog ulaska u rijaliti viđala sa Radisavljevićem. Tokom trajanja njihove veze nisu se oglašavali ni zadrugarka, a ni mladi fudbaler, međutim, njihova prepiska govori da nisu pazili na to da li će Kulićeva zatrudniti.


- Nedostaješ mi puno, bebo, hajde da se vidimo večeras - pisala je Kulićeva, pa je uslijedilo kratko pitanje Radisavljevića:

- A šta ćemo da radimo?

Miljana je odmah prešla na stvar, pa mu je odgovorila:

- Ne pravi se lud. Znaš šta ćemo da radimo. Jedva čekam da me napuniš - napisala je bez pardona Kulićeva.

Fudbaler joj naglašava da ne voli odnose sa k.ndomom, na šta mu kratko Kulićeva odgovara:

- Ni ja! Riješićemo to.

Inače, trudnoća Miljane Kulić izazvala je nenadanu buru u domaćoj javnosti, a ko zna ko bi još mogao da se javi kao potencijalni otac dok se dijete ne rodi. Da li postoje realne mogućnosti da je neko od muškaraca koji su se oglasili napravio zadrugarki dijete ili je u pitanju čista želja za medijskim prostorom i novcem buduće mame, ostaje da vidimo.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.