x

(FOTO) SLOBA JE MOJOJ KĆERKI NAPRAVIO SINA! Ispovijest majke Beograđanke koja optužuje pjevača da neće da prizna nasljednika!

Sloba Radanović je u centru novog skandala, koji je prevazišao i njegovu preljubu u Zadruzi! Medicinska sestra iz Beograda navodno ima sina s pevačem, kojeg on neće da prizna, a učesnik Zadruge se pravda da ona pokušava da mu podvali tuđe dete i spreman je da uradi DNK analizu!

Redakciji Informera javila se Dragana Ilić iz Beograda, koja tvrdi da Sloba ima četvoromjesečnog nasljednika Dušana s njenom kćerkom, koju je navodno napustio kad je saznao da je trudna.

- Sloba i moja Sandra su se upoznali u aprilu prošle godine. On je tad imao mali stan na Dorćolu, tamo su se viđali. Još tada je njegova ljubavna priča s Kijom pukla, bar je on tako predstavio. Mojoj kćerki je rekao da su oni fiktivno zajedno, da ona ima ljubavnika i da on može da živi kako želi. Poslije nešto manje od tri mjeseca Sandra je ostala trudna - započinje priču Dragana i dodaje da je Sloba odlučio da prekine svaki kontakt s medicinskom sestrom čim je ostala u drugom stanju.


Foto: Informer


- Krajem jula prošle godine saopštila mu je da je trudna i da planira da rodi. On se pravdao da je to nemoguće jer su pazili i da ne želi još uvijek djecu jer mu je na prvom mjestu karijera. Tada joj je rekao da će najvjerovatnije ući u "Zadrugu". Uzalud je moja kćerka pokušavala da mu objasni da želi to dijete. On je tada počeo da viče na nju: "Nasamarila si me! Da li si ti normalna da poslije nekoliko mjeseci avanture s oženjenim želiš da mu rodiš dijete?!" Tada je prekinuo svaki kontakt s njom, a zatim je ušao u rijaliti, pa nismo mogli da dođemo do njega - zaključuje Dragana, koja nam je proslijedila fotografiju malog Dušana, za koga tvrdi da je Slobin sin.


Sa druge strane,  pjevač je kategoričan da je to laž i da neko želi da mu naudi!

- Ta priča nema veze s mozgom! Prvo, nisam bio ni sa kim u vezi, a drugo, da se i desilo da nekoj napravim dijete, stajao bih iza toga! Što lijepo te gospođe nisu mene zvale, pa da odemo zajedno da uradimo DNK, nego je najlakše ispljuvati nekog u medijima i dobiti reklamu. Ja nemam način da stanem na put takvim izmišljotinama, već da počnem da tužim. Ovakve stvari već prelaze granicu normalnog - rekao je Sloba.


(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.