x

pretjera ga

Fotošop katastrofa Lepe Brene: Zbog ove slike se pjevačici smije cijeli region, fanovi zgroženi!

Lepa Brena je još jedna pjevačica koja je podlegla trendu uljepšavanja svojih slika na društvenim mrežama.

Nije tajna da poznate ličnosti vole Fotošop, ali neke u tome umiju dobro da pretjeraju. Tako je i u Breninom slučaju, koja u pokušaju da ispadne mlađa - ispala smiješna.

Tako se Lepa Brena zaigrala s Fotošopom u namjeri da joj lice izgleda mlađe i zategnutije. Ali s obzirom da na Jutjubu postoje snimci iz emisije u kojoj je gostovala i u kojoj se fotografisala, sve djeluje prilično komično.


Ovaj blam primijetili su mnogi na društvenim mrežama, a oni smatraju da bi Brena sljedeći put morala da bude pažljivija.

- Breno, ne možeš više da budeš djevojka od 20 godina! Ženo, šta uradi od sebe? Ovo je Fotošop, katastrofa! Ova Brena na slici i Brena u emisiji - dvije različite osobe! Breno, mani se Fotošopa i drži se ananasa! Ovo zvijezdi tvog kalibra ne priliči! - samo su neki od komentara ispod pjevačicine slike koja je sve šokirala.


Inače, pjevačica je ovu fotografiju preuzela iz emisije "Ami Dži šou", u kojoj je gostovala prije tri dana. Kad se pogleda snimak pomenute emisije na Jutjubu, jasno se primijeti razlika između Breninog izgleda uživo, odnosno na televiziji, gdje nema filtera, i slike koju je postavila na svom Instagram profilu.

Zahvaljujući čarima tehnike pjevačica je uspjela da izgleda mlađe barem dvadesetak godina.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.