x

šuška se da su zajedno

Fran Pujas živi kod pjevačice: Ona ga je primila dok se ne snađe u Beogradu!

Nakon što se na internetu pojavila zajednička fotografija pjevačice Sare Reljić i bivšeg učesnika rijalitija Frana Pujasa, ona je otkrila više o njihovom odnosu, kao i njenom emotivnom statusu.

Zajednička fotografija Sare i rijaliti učesnika Frana izazvala je mnogobrojne komentare i pokrenula spekulacije da između njih postoji nešto više od prijateljstva.

Kako su mediji pisali, Sara i Fran su cimeri, jer žive zajedno u stanu, a mi smo pitali mladu pjevačicu da li se oni poznaju od ranije i kako je došlo do toga da Fran živi kod njih.


"Ne poznajemo se od ranije, ali preko zajedničkog poznanika smo došli do toga, jer je Fran pokušavao da nađe neki stan, pa nije uspio baš odmah, tako da smo se mi ponudili da bude kod nas, dok se ne snađe", rekla je Sara.

S obzirom na to da je Sara više puta hvalila Frana kako je jako pedantan, Sara je priznala da li joj je ta osobina bitna kod muškarca, da bi bila sa njim u vezi.


"Da, Fran je stvarno dečko koji uvijek počisti za sobom i vidim da misli na to. Ta osobina mi je bitna, naravno, ali ne vidim sebe u vezi sa Franom", rekla je pjevačica.

Kako su ispod njihove zajedničke fotografije, pristizali mnogobrojni komentari da bi bili savršen par, da lijepo stoje jedno drugom, pitali smo Saru koji je njen komentar na sve to.


"Pisalo mi je dosta ljudi da bismo bili lijep par, ali ja nas baš tako ne vidim. Stvarno imamo drugarski odnos", jasna je bila Sara koja kaže da nema vremena za vezu:

"Ne. Na žalost, niko da me dovoljno zainteresuje i trenutno nemam vremena ni za nova poznanstva, ni za nova zbližavana sa ljudima."

Inače, Fran je na svom Instagramu pokazao da je uradio novu tetovažu i to na ruci. On je istetovirao šaku kostura na svojoj.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.