x

U novom ruhu

Francuska manikura ove jeseni dolazi u upečatljivim bojama i uzorcima

I dok ljeti posežemo za jarkim bojama, jesen nas asocira na udobnost i toplinu.

Trendovi u svijetu ljepote i mode se stalno mijenjaju. Neki se nadograđuju, drugi nakratko nestanu pa se vrate, a treće jednostavno brzo zaboravimo. No ne i francusku manikuru jednostavna i elegantna godinama je izbor mnogih u kozmetičkim salonima. 

Bež ili roskasti lak s upečatljivim bijelim rubovima pristaje u poslovnim prilikama, ali večernjim zabavama. Ovaj je klasik s godinama doživljavao promijene pa su zadnjih godina bijeli rubovi puno tanji i nenametljivi. Uz to, vrh više ne mora biti nužno bijeli nego u boji koju god želite - od crne preko ružičaste do leopard uzorka.

I dok ljeti posežemo za jarkim bojama, jesen nas asocira na udobnost i toplinu. Zagasiti tonovi, smeđa, maslinasto zelena, tamnoplava i bordo ove su godine apsolutni hit. Ko kaže da upravo te jesenske nijanse ne možete iskombinirati s francuskom manikurom i dati joj novi, upečatljivi izgled?

Stll 70-ih

Želite li malo retrostila, pokaži ovo svojoj kozmetičarki. Vjerujemo da će uz nešto truda i kombinacija boja po želji, oživjeti tvoje nokte. 

Ove nijanse stapaju se i čine skladnu, ne previše nametljivu cjelinu.


U boji kapučina

U jesen nas griju tamni napici pa zašto ih ne prenijeti i na svoje nokte. 

Ova boja kapučina odiše toplinom i udobnošću.


U svim bojama

Ko kaže da je kraj godine rezervisani za zagasite boje. Čeznete li za bojama i vedrim vremenom, oživi svoje nokte i u svakodnevicu unesi šarenilo. 

Ova je kombinacija savršena za hrabrije ljubiteljice dugih noktiju.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.