x

ODRIJEŠIO KESU

Fudbaler ulaže u ženin biznis i to sa 250.000 eura: Rajković spreman na sve da Ana bude sretna, a ovome se ni ona nije nadala!

Predrag Rajković uživa u skladnom braku sa suprugom Anom Rajković već tri godine i velika joj je podrška u biznisu koji je početkom prošle godine pokrenula.

Sportista je navodno riješio da joj ispuni san i pokloni joj poslovni prostor na čak tri sprata u centru prijestonice vrijedan više od 250.000 eura, kako saznaje Alo.

- Kada je Ana osnovala brendove obuće i odjeće nije ni slutila koliki će uspjeh postići kako u našoj zemlji, tako i širom Balkana. Željela je da bude samostalna i da ne zavisi od finansija svog supruga i u tome je vrlo brzo i uspjela. Iako već ima radnju u centru grada, kao i štand u jednom tržnom centru, već dugo mašta o velikom lokalu. Tu želju riješio je da joj ispuni suprug koji je prije nekoliko nedjelja pronašao prostor na tri sprata u vrijednosti od 250.000 evra - navodi izvor i otkriva da Rajković ne žali novac kako bi supruzi koja mu je rodila dva sina ispunio najveću želju.


- Kada je Peđa vidio lokal koji se prostire na 800 kvadratnih metara, na tri sprata, oduševio se i vrlo brzo se sa vlasnicima dogovorio oko kupovine. Budući da Ana planira da radi i odjeću za odrasle, znao je da je taj prostor savršen za nju. U pitanju je novogradnja, pa nisu potrebna dodatna ulaganja, te su se za Peđu sve kockice sklopile i jedva čeka da se njegova izabranica posveti opremanju lokala o kom je oduvijek maštala - navodi izvor blizak ovoj porodici i otkriva da će ključevi od prestižnog lokala biti u rukama njegove supruge već krajem godine.


- Iako je Peđa već pokazao Ani lokal i prije više mjeseci joj predložio da ga kupe, ona ga je tada odgovarala od te ideje. Oduševila se prostorom, ali ga je zamolila da ne kupuje dok i ona ne bude imala veću ušteđevinu kojom bi mogla da učestvuje u takvom trošku. On je to iskoristio kao priliku da je iznenadi za kraj godine i lokal kupi bez njenog znanja, a ključeve će joj predati čim zakonski i papirološki lokal bude njen - zaključuje izvor.


Podsjetimo, Ana i Predrag Rajković vjenčali su se 2018. godine i imaju sinove Reju i Tadiju, a interesantno je da se par upoznao zahvaljujući fudbalerovoj tetki koja je željela da kupi psa Anine mame. Naime, majka Ane Rajković ima odgajivačnicu pasa, a fudbaler i manekenka prvi put su se sastali kako bi Peđa ispunio tetki želju i kupio joj psa.

.

.

..

.

.

Izvor: Kurir/Alo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.