x

NOVA AFERA KOJA DRMA

Gaga Nikolić je znao da je Lečić silovao Merimu: Glumica mu se povjerila, a odgovor čuvenog glumca ju je iznenadio!

Glumica Merima Isaković ispričala je da ju je Branislav Lečić napastvovao kada je imala 18 godina, 1978. godine. Do najsitnijih detalja je opisala pakao koji je doživjela, i objasnila zašto je odlučila da progovori poslije 43 godine.

Osim najboljoj prijateljici Radmili, Merima je odmah poslije napada ispričala šta se dogodilo još dvojici najbližih drugara sa klase, ali i Gagi Nikoliću koji je brinuo o njoj kao djetetu.

“Zvao me je Malecka. Neizmjerno mi je pomogao, strpljivim slušanjem, osjećanjem sigurnosti, ljepotom čistog, čednog, snažnog prijatelja. Rekla sam mu šta se dogodilo i ko je ta osoba. Rekao mi je da ne brinem, da me ta osoba više nikada neće uplašiti. Rekao mi je da se nada da se ta osoba naučila pameti, da moja pobjeda može da mu pomogne da izraste u boljeg čovjeka”, napisala je ona.


Nikolića je upoznala prvog dana na neamaterskoj sceni, napisala je Merima u svojoj knjizi.

“Sjedila sam i udisala taj miris, on je sjeo pored mene i pitao me kako mi se čini. Rekla sam, čarobno."

“Tako sam se i ja osjećao prvog dana na ovoj sceni, satima sam udisao ovaj miris, znaš, to ostaje zauvijek.”

“Divno, željela bih da je tako!


“Ja sam Gaga”.

“Ja sam Merima.”

Podsjetimo, Merima je u intervjuu za “Nedeljnik” istakla da je imala samo 18 godine kada ju je navodno Branislav Lečić sil.vao. Lečić je u tom trenutku imao 22 godine.

“Bilo mi je 18 godina. Ugurao me je u stan: “Ne pokušavaj da vrištiš, niko te neće čuti”, oborio me je na pod. “Osjećala sam kako me lomi, boli svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te, Bože!”, ispričala je Isaković.


“Osjećam taj zadah, miris truleži. Zastrašujući pogled. Prazan i crn. Oči bez duše. “Znaš li ti ko sam ja? Treba da ti je čast da te želim”. Stravičan bol, uvija se kao neka zmija. Svlači mi haljinu, pokušava da mi razmakne noge. Kao da me kliještima lomi… Ako uspije, umrijeću noćas… Mili Bože, ne ovako, samo ne ovako. Sve što se dalje dešava, je kao igra smrti. Strah koji vrišti u meni, dok se on sladi mojom nemoći. Osjećam potrebu da danas kažem istinu i molim narod da ovo pažljivo pročita”, rekla je glumica.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Nedeljnik/Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.