x

Gagi Đogani brutalno iskren! Ni 100 Anabela neće razdvojiti Lunu i Marka! A onda potpuno dokusurio bivšu ženu! Na ovo će Atijasova surovo odgovoriti!

Otkako su Luna Đogani i Marko Miljković napustili "Zadrugu", spekulisalo se da li će bivši ljubavnici dati još jednu šansu svojoj vezi i to su uradili u emisiji uživo pred cijelom Srbijom. A u kakvim su zapravo odnosima Luna i Marko otkrio je Gagi Đogani, koji nije propustio ni da ispriča zbog čega još nije zakopao ratne sjekire sa Anabelom.

Kako kaže, otkako mu je kćerka priznala da i dalje gaji osjećanja prema Marku, najvažnije mu je da Luna bude sretna i zbog toga je podržava pomiri sa njim.

"Otkako je Luna izašla iz Zadruge najvažnije mi je da bude dobro i da je sretna. Zašto se ne bi pomirila sa Markm i ko više ima prava da joj se u to miješa? Podržavao sam njihovu ljubav od prvog dana i uvijek ću podržati da moje dijete bude sa čovjekom koga voli, a tokom razgovora s njom shvatio sam koliko voli Marka i koliko on voli nju. Zašto se onda ne bi pomirili? Da neće Marko možda da joj naudi ili njemu, ne razumijem? Za onda ne bi dali drugu šansu svojoj ljubavi?", priča Gagi i objašnjava da čak ni Anabela neće moći da razdvoji Lunu od Marka.


"Ne Anabela, nego 100 Anabela i 100 Gagija neće uspjeti da ih razdvoji ukoliko radi o pravoj ljubav i postoji iskrena emocija, a mislim da postoji, bog ne može da ih razdvoji. Deca ne da ispaštaju zbog svojih roditelja. Ni Anabela ni ja nemamo pravo da joj se miješamo u život i odluke. Mi smo sami birali s kim ćemo biti, zašto ona ne bi mogla", priča Gagi i dodaje da bi bilo sebično da oduzimaju ljubav onih koji se vole.

"Svi se kao borimo za ono što je najbolje za Lunu, a zaboravljamo da je ona ta koja mora da se bori i koja ima pravo na život i ljubav", kaže Đogani.


"Njihovo je kako će da funkcionišu, ali najvažnije mi je da Marko poštuje moje dijete i da ne pređe granicu i na bilo koji način je povrijedi. Ipak, imaju pravo i da se svađaju, da se ne slažu i prepiru. U to ne želim da se miješam. Te stvari postoje u svim vezama i neka se je*u lažovčine koje kažu da ne postoje sukobi", poručuje denser i otkriva da je i dalje u jako lošem odnosu sa bivšom ženom Anabelom.

"Teško da ćemo Anabela i ja izgladiti odnose u skorije vrijeme. Neke stvari su jednostavno previše i zasad je bolje da bude ovako", priznaje Gagi, koji ističe da je Luna, na sreću, naslijedila njegovu dobrotu.


"Luna je od rođenja tatino dijete. Povukla je toliko toga na mene, a pogotovo dobrotu. Na oca ima čistu i iskrenu dušu. Na mene je skromna, nesvjesna koliko je prelijepa i popularna. Kao i mene, i nju prati sretna zvijezda i uvijek sam joj govorio da je moja ljubav i da je prati ista zvijezda kao i mene. I ja sam u njenim godinama kupio stan i preko noći napravio haos na muzičkoj sceni. Bio sam omiljen tinejdžerima devedesetih, što se i njoj desilo. Ona je moja kopija, moj ponos i daću sve od sebe da je učinim srećnom i da se izborim za njenu slobodu", zaključio je Gagi.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.