x

Gagi dužan 18.000 eura, Luna ga izdržavala, a onda se zadužio kod zelenaša: Isplivali detalji finansijskog debakla!

Gagi Đogani se, prema pisanju domaćih medija, pred ulazak u "Zadrugu 3" zadužio kod zelenaša.

Gagi se nekoliko mjeseci prije početka rijalitija zadužio skoro 18.000 eura kod zelenaša, a planira da izmiri svoja dugovanja čim bude izašao iz rijalitija, piše "Alo".

- Gagijeva karijera već duže vrijeme stagnira i odavno je prestao da zarađuje novac od nastupa. Posljednjih godina snalazio se kako je znao i umio, a njegova porodica mu je u velikoj mjeri finansijski pomagala. Tu ulogu je u jednom trenutku preuzela i njegova kćerka Luna, koja ga je skoro godinu dana izdržavala, a nakon pobjede u "Zadruzi 2" čak mu je kupila i automobil - ispričao je izvor ovog lista i dodao da je, uprkos tome, Đogani zapao u finansijske probleme.


- U jednom trenutku Gagi je odlučio da sam vodi računa o sebi i da se više ne oslanja na pomoć svoje porodice, koja je sve manje imala razumijevanja za njegove prohtjeve. Zbog toga, malo-pomalo, počeo je da pozajmljuje novac od zelenaša i da im se obraća svaki put kada mu zatreba pomoć - tvrdi izvor i dodaje:

- Pozajmio je nekoliko hiljada eura jer mu je, osim za popravku automobila, novac bio neophodan i za renoviranje jednog dijela stana, ali i za svakodnevni život. Ali to nije bio jedini put kada je pozajmio novac, već se zelenašima obraćao svaki put kada bi pozajmljeno potrošio. Tada je već bio u pregovorima za ulazak u rijaliti, te je zelenašima obećao da će im dug vratiti čim izađe iz "Zadruge" - navodi izvor i napominje da se Gagijev dug na kraju popeo na 18.000 eura.

- Iako je suma koju treba da vrati prilično visoka, Gagi je dao riječ da će pozajmljeno vratiti čim mu bude legao honorar od učešća u rijalitiju. Planira tako da uradi jer ne želi da ima bilo kakve probleme kada izađe - zaključio je izvor gore pomenutog lista.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.