x

Gagi kćerku Lunu nije ni vidio prije Zadruge, a ušao je među posljednjima? Duboko je zažalio zbog ovoga: Progovorio i o Anabeli!

Jedan od posljednjh učesnika "Zadruge 3" koji je kročio u Bijelu kuću bio je Gagi Đogani, koji na iznenađenje mnogih tokom čitave večeri rezervisane za ubacivanje nije uspio ni da vidi svoju kćerku, pobjednicu protekle sezone, Lunu.

Oni su se, kako se navodi, mimoišli u gužvi, a on je na kraju zbog toga i gorko zažalio.

"Ponosan sam na Lunu, žao mi je što je nisam vidio na otvaranju", priznao je on voditeljki programa tužnim tonom.

Inače, Luna Đogani tokom čitave noći osjećala je veliki umor, kao i bolove zbog nedavno obavljene operacije grudi i jedva je stajala na nogama. S druge strane, pošto je čuo da ga je bivša supruga Anabela javno podržala, očigledno se malo razvedrio.


Pred sam ulazak u rijaliti kuću, napomenuo je da mu prijete i uspijevaju ga samo oni koji ga se plaše, a onda je obećao da će biti - onakav kakav stvari jeste.

"Ja bih samo poručio da su to samo ljudi koji se plaše mene... Ja ću biti onakav kakav jesam, kakav mi je Luna rekla da budem... Anabela je majka moje djece. Ono što je bilo - bilo je, ostavio sam iza sebe", istakao je Gagi, uopšte ne komentarišući nedavni prekid njihove komunikacije.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.