x

Gagi na lijekovima zbog Lune i Marka: Prolazio sam pakao dok su bili zajedno!

Ivana Krunić je proslavila rođendan, a njeni najbliži su joj poslali mnogobrojne čestitke. U većini je spomenut njen momak Bane Čolak u negativnom kontekstu.

Porodica i prijatelji su je savjetovali da raskine sa Čolakom, što je nju pogodilo te je završila u suzama. Krunićeva je poslušala njihov savjet te ga je ostavila, a zadrugari su pokušali da dođu do rješenja njenog problema.

"Oni gledaju na svoj način. Svaka svađa Lune i Marka, meni nije bilo dobro. Pio sam lijekove, pakao je bio. Kada se pomire, druga je priča. Ja sam sretan kada vidim svoje dijete sretno", pričao je Gagi Đogani.


"Oni vide da ona nije sretna", rekla je Maja Marinković.

"Ona je sretna s njim, kako ne razumiješ?", dodala je Natalija Ibraimov.

"Prošle godine sa Zerinom, zbog onoga što je uradio sa Erminom...", pričala je Maja.

"Ja sam bio za to da se Marko i Luna budu zajedno, a svi su bili protivnici, sve najgore o njemu su pričali. Ali ja ne želim da vidim Lunu nesretnu. Danas je tačno godinu dana kako su se smuvali. Ja ne vidim problem između tebe i Baneta", dodao je Đogani.


- "On je nju već jednom povrijedio. Gagi, on je Ermini iste stvari radio. Grickao joj uho. Ispada da je glumio sve" - pričala je Mima Živković.

"Ona sama treba da odluči šta je najbolje za nju. Mog muža nisu prihvatili moji roditelji. Bane je divan prema njoj", dodala je Natalija.

"Udavi je", pričala je Živkovićeva.

"Da li te davi Bane?", upitao je Gagi Ivanu.

"Ponekad, ali i ja njega", rekla je Krunićeva.

"I ja bih volio da se zaljubim. Ja sam svoju djevojku ostavio, rekao sam joj da ulazim u rijaliti, da ne znam šta će da se desi. Rekao sam joj: "Ako me sačekaš, sačekaš, ako ne, ne". Ako se zaljubim, ja ću da budem sa tom djevojkom iz rijalitija. Možda se i ona zaljubi", dodao je Đogani.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.