x

Gagi o Luninoj pjevačkoj karijeri: Bog joj je dao nešto što Anabela i ja nemamo!

Gagi Đogani priznao da su on i Anabela natjerali Lunu da se okrene muzičkoj karijeri iako se u početku protivila tome, ali i još mnoge stvari koje zanimaju javnost.

Šta je Luna željela da radi?

- Luna je želejla da bude jedinstvena, drugačija, da nešto novo radi, ne da pjeva. Anabela i ja smo je nagovarali da krene sa nastupima, ali ona sebe nije vidjela u tome. Drago da je što je shvatila da želi da se bavi pjevanjem. Prijatno me je iznenadila jer sam mislio da Luna nema sluha, ali taj talenat se iznenada pojavio. Ona je u intonaciji, ne u falšira, ima harizmu, ima izgled, ima scenski nastup, dobro koketira sa kamerama…


Da li će Luna pomoći tebi i Anabeli u poslu?

- Ma ne, to nikako. Mnogi nas optužuju da se preko Lune forsiramo u medijima što nije istina. Luna se dobro nosi sa popularnošću u odnosu na Anabelu i mene. Ona radi šta hoće, jer joj se sve može. Jesmo joj mi roditelji, ali njoj je Bog dao nešto što Anabela i ja nemamo. Luna je jedna jedina.

Kako će Kija i Sloba reagovati na Luninu pjevačku karijeru?

- Njih dvoje me ne zanimaju, interesuje me samo moje dijete. Gledam da je čekaju pjesme kad izađe, da sve da bude spremno, a šta će Kija i Sloba da rade ne zanima me. A to da li će oni sarađivati sa Lunom, ne vjerujem, ali sve je moguće.


Šta je sa Anabelinim zdravljem?

- Anabela ima zdravstvenih problema. Proradila joj je štitna žlijezda, ali to će sve da dođe na svoje. Nije se ugojila zato što jede, to su gluposti, ne razumijem ljude koji o tome pričaju, kako ih nije sramota, a znaju šta je sve preživjela I kako je to na nju djelovalo. Pri tom, nije se mnogo ugojila. Ona je pod jakim stresom zbog Lune, ali smo svi uz nju i to će proći.


Da li je i Andrej uz nju, kako su oni sada?

- Da, da naravno Andrej je tu, kao i svi mi. Mi smo jedna porodica i uvijek se pomažemo. Moje dijete je malo kod njih, malo kod mene. Zaista se pomažemo i što se Anabele tiče svi smo tu za nju.

Lunu je podržala i Zorica Brunclik?

- Zorica je dva života starija od Lune, a kada ona kaže da je rođena da se bavi pjevanjem, to i te kako znači. Sve drugo nije bitno ako ti jedna zvijezda kao što je Zorica to kaže. Od tada Luna ima još više neprijatelja, sujeta i ljubomora su odmah proradili.

.

.

.

.

.

.


.(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.