x

Gagi zaprijetio Đuričiću: Miki, ima da te šamaram pred kamerama!

Miki Đuričić posvađao se preksinoć sa Lunom Đogani, pa joj je uputio salvu uvreda na račun prezimena njene porodice. Odmah smo pozvali Gagija Đoganija, blogerkinog oca, koji kaže da mu nije dobro zbog svega što je preksinoć gledao i da ne može da spava niti da normalno funkcioniše.

Gagi za Mikija, koji mu je vrijeđao kćerku, pa i prezime njegove familije Đogani, imao je samo jednu poruku:


- Taj Miki bolje da se smiri, ako mu ja uđem tamo, neću ništa da ga pitam, neću da pričam sa njim, ima da ga išamaram pred svima. Ljudi, meni nije dobro, nisam spavao, ne mogu da spavam kada vidim šta rade mom djetetu. Zamijenio sam dan za noć. Zdravlje mi je narušeno - bilo je sve što je Gagi imao da kaže na temu svađe Mikija i Lune.


Naime, pčelar iz Kupinova je u toku emisije gledanje snimaka ušao u žestoku raspravu sa modnom blogerkom. Nju je uvrijedilo to što je on primijetio da ona nije srećna u vezi sa Markom Miljkovićem, oko čega je i nastala rasprava, koja je kulminirala u svađu i teške uvrede.

Miki: Očigledno je da postoji problem u vezi Marka i Lune. To je očigledno. To ne znači da se oni ne vole i ne sviđaju. Daleko od toga. Ja razumijem Marka, razumijem i Lunu. Mnogo su različiti. Kod njih ima strasti, strast postoji, ali nešto ne štima jer ne smije se. Ne vidim da je srećna. Nešto tu ne štima. Ako niste srećni, džaba sve!


Luna: Ko kaže da mi nismo srećni? Mi trenutno imamo problem.

Miki: Da li neko vidi da je ova djevojka srećna?

Luna: Trenutno imam problem u vezi. To je normalno.

Miki: Ženo, svakih nedjelju dana imate problem, svađate se, raskidate i mirite se.

Luna: Je l' ja komentarišem tvoju vezu? Ostavi me na miru.

Miki: Hajde, plači malo! P**ka ti materina nepismena! J**em te u usta! Nisam ti ružnu riječ rekao. Kao da si od Karađorđevića, a ne od Đoganija densera. Upaši trenerku i đuskaj. Šta sam dočekao, da se s Đoganijevima raspravljam, najvećim trešom devedesetih. Kao da je Ledi Dajana, a ne polupismena modna blogerka.

Đuričić je zatim otišao iz Bijele kuće sa Suzanom Perović kako bi se malo smirio. Luna je uplakana otišla kod Marka u krevet i zamjerila mu što je nije branio.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.