x

Gagiju bivša ukrala 10.000 eura pa pobjegla: Đoganija ojadila djevojka tokom boravka u Zadruzi!

Denser i bivši učesnik treće sezone rijalitija "Zadruga" Gagi Đogani dobio je neprijatnu vijest po izlasku iz rijalitija. Iako je takmičenje završio kao devetoplasirani, ispostavilo se da je mogao da ima mnogo više glasova. Kako Srpski telegraf saznaje, Gagi je za skupljanje novca za glasanje zadužio bivšu partnerku Milenu M., koja je trebalo da kupuje kartice i šalje glasove, međutim, ona je uzela novac za sebe.

Kako izvor blizak Đoganiju navodi, Milena je mjesecima prikupljala novac od Gagijevih fanova i glasača iz dijaspore, ali ti glasovi nikada nisu poslati.

- Milena i Gagi su imali turbulentan odnos, ali su prije njegovog ulaska u rijaliti bili u odličnim odnosima. Pitao ju je da li bi ona preuzela na sebe da sprovede glasanje onih koji nisu u mogućnosti da pošalju iz svoje države poruku, a ona je rekla da će se pobrinuti za to. Kako je Gagi bio unutra, nije imao pojma da ona nijedan glas nije poslala od novca koji joj je stizao - započeo je Đoganijev prijatelj priču.


Glasovima je, kaže Gagijev prijatelj, veoma teško ući u trag jer se prikazuju u procentima i nikada ne možete tačno da znate koliko je ko poslao, a Milena je to iskoristila.

-Njoj su non-stop pisale žene i ljudi koji podržavaju Gagija i uplaćivali joj po 200-300 eura da kupi kartice i šalje poruke. Ona je samo skupljala lovu, stavljala sebi u džep i kada je skupila oko 10.000 eura, isparila je - objašnjava Gagijev drug.

Hladan tuš uslijedio je kada se Gagi vratio kući i saznao od porodice i prijatelja da je Milena uzela novac i nestala.


- Gagi nije mogao da vjeruje. Ionako je bio psihički iscrpljen od svega što je u rijalitiju doživio, samo mu je još ovo trebalo. Zvao je Milenu 100 puta u nadi da će mu ona objasniti, ali se nije javila na telefon. On i dalje ubjeđuje sebe da je ona imala neki veliki problem jer je to učinila ili da je po srijedi neki nesporazum, iako su mu brojni fanovi poslali bijesne poruke zbog toga što im Milena nije poslala dokaz da je poslala glasove za Gagija. I dalje ne zna gdje je ona, očajan je - završava Gagijev prijatelj.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.