x

POSLIJE IZLASKA IZ PAROVA

Gastoz na vratima imanja u Šimanovcima: Potpisao ugovor za ulazak u Zadrugu!

Prošlog vikenda svi domaći mediji brujali su o skandalu u rijaliti programu "Parovi". Naime, učesnici su bojkotovali program, a zatim su navodno razbili vrata kako bi došli do produkcije.

Reagovala je i policija, te su Mladen Vuletić, Karađorđe Subotić, Nenad Marinković Gastoz, Nikola Lakić i Ilijana Vagić odvedeni u policijsku stanicu kako bi dali iskaz.

Gastoz i njegove kolege se poslije saslušanja nisu vratili u rijaliti. Prema njegovoj verziji, stvari su mu bile izbačene prije nego što su stigli nazad iz policijske stanice.

Iako je produkcija njihov postupak označila kao nasilan, Gastoz je tvrdio da on i njegove rijaliti kolege nisu bili nasilni, i da su htjeli samo da razgovaraju i riješe nesuglasice.


Društvenim mrežama neprestano pljušte komentari na račun njihovog izlaska iz rijalitija. Mnogi ih pitaju da li se vraćaju u vilu u Zemunu, a jedan od Gastozovih fanova se zbunio te ga je upitao kad se vraća u "Zadrugu".

- Gastoze kad ćeš da se vratiš u "Zadrugu"? - glasilo je pitanje

- Evo baš sad pregovaram sa Mitrovićem. Jedva čekam da uđem na velika vrata, potpisao sam ugovor - rekao je Gastoz kroz smijeh.

Da li se Nenad našalio ili se zaista sprema da uđe u Bijelu kuću, ostaje nam da vidimo.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.