x

Gastoz nekoliko sati pred ulazak u Zadrugu priznao šta očekuje od Lune!

Ogromnu prašinu u javnosti podiglo je samoinicijativno priznanje učesnice "Zadruge" Lune Đogani da je bila intimna s Nenadom Marinkovićem Gastozom, za kojeg je mjesecima, uprkos spekulacijama da su zajedno, tvrdila da su samo prijatelji. 

Sve ono što je ispričala šokiralo je javnost, ali i njenog sadašnjeg dečka Marka Miljkovića, koji joj je jasno stavio do znanja da ne želi da mu djevojka bude u kontaktu sa bivšim dečkom. Marinković je ostao u šoku zbog svega što je Luna javno iznijela, te je pred večerašnji susret sa njom istakao da joj to nije trebalo.


- Luna previše priča stvari koje generalno ne bi trebalo uopšte da iznosi. Kada se već nije ugrizla za jezik pa prećutala koliko smo bili intimni, trebalo je da iznese cijelu priču do kraja. Možda će time biti bolji odnos Marka i nje, ali mora da zna da je iskrenost noseći dio veze. Marko je znao i ranije, osjećao je ako ništa drugo. Nije bilo potrebe da se priča na sva zvona pred milionskim auditorijumom. To je već njena stvar, na kraju krajeva šta me briga, što se i miješam - kaže Gastoz, koji će večeras, zajedno sa Jasnom Milenković Jami, ući u "Zadrugu", gdje će na žurki koja je na programu uživo odmah poslije "Amidži šoua" zabavljati zadrugare.


- Ulazimo večeras da ispromovišemo novu pjesmu i da napravimo haos, biće ludnica to mogu da obećam. Luni i Marku ću se najnormalnije javiti, bilo bi ljudski da se lijepo pozdravimo. Ako Luna ne bude željela jer joj je Marko zabranio da ima bilo kakav odnos sa mnom, poludjeću. Luna i ja se ne znamo od juče, prošli smo mnogo lijepih, a i ružnih stvari zajedno. Ako njena sreća i odnos zavisi od toga da li će se meni javiti ili ne, ne mora nikad da se javi. Želim joj svu sreću jer smatram da je poslije svega zaslužuje - izjavio je Gastoz samo nekoliko sati prije večerašnjeg ulaska.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želite li naći jednu ženu za jednu noć? Dobrodošli u >>>>> www.XXdate.club